Leuke dingen om te doen tijdens je wintersport in Whistler

Whistler is een bruisende bestemmingen met een fantastische apres ski. Maar er is natuurlijk nog meer te doen na het skiën, wat dacht je bijvoorbeeld van een hondensledetocht of een wandeling op sneeuwschoenen? Ben jij meer het type van een zipline afdaling of wil je naar Canada om eindelijk je droom van een dag heliskiën waar te maken?

Trapper’s Run in The Callaghan Valley
Excursie
Details
Hondensledetocht Trapper's Run Whistler
Een echte CANADESE ervaring! Op deze tocht 'reis' je met de hondenslee naar het prachtige oude bos van de Callaghan Valley. Als er voldoende tijd is wordt in het verlaten jagerskamp op Totem Lake een pauze gehouden.
Snowmobile Whistler CWA
Excursie
Details
Snowmobile CWA Whistler
Ervaar de volgende stap in het sneeuwmobiel avontuur! Gasten moeten een eerdere ervaring hebben met sneeuwscooters, ATV of waterscooters (jetski). In verband met veiligheid zijn kinderen op deze tour niet toegestaan.
Superfly zipline in Whistler
Excursie
Details
Superfly Ziplines in Whistler
Op zoek naar adrenaline en avontuur? Dan hebben we de ideale activiteit in Whistler: De superfly zipline. In de bergen en bossen rondom Whistler is dit zipline avontuur te vinden. De zipline van Whistler hoort bij de langste ziplines van Canada.
Huurmateriaal Whistler
Huurmateriaal
Details
Huurmateriaal Whistler
Als je in Whistler wilt genieten van de nieuwste ski's en je houdt er niet van om je ski's telkens mee te sjouwen, huur dan je materiaal via ons en profiteer van een scherpe prijs en het gemak van het dagelijks opbergen van de ski's onder aan de lift.
Snowmobile Whistler TAG
Excursie
Details
Snowmobile TAG Whistler
Maak kennis met de sneeuwscooter of kies voor de tocht voor ervaren chauffeurs in een veilige, opwindende omgeving. Zodra je gewend bent aan de sneeuwscooter gaat je reis door een prachtig terrein met oude bossen, bevroren meren en adembenemende uitzichten.
Sneeuwschoentocht & barrel sauna Whistler
Excursie
Details
Sneeuwschoenentocht & Barrel sauna Whistler
Sneeuwschoenwandelen door een bos vol mysterie langs de krachtige Medicine Trail, biedt je een fantastische sneeuwschoenwandeling inclusief een bezoek aan een barrelsauna.
Whistler heli ski
Excursie
Details
Heliski Whistler (dagarrangement)
Op zoek naar een avontuurlijke excursie die één van de hoogtepunten van de vakantie zal worden? De helikopter gaat naar een uitgestrekt gebied vol sneeuw en prachtige gletsjers waar je gaat heli-skiën of heli-boarden op locaties die alleen per helikopter bereikt kunnen worden.
Whistler cat ski
Excursie
Details
Catski Whistler
Zoek je een voordeligere activiteit dan heliskiën, kies dan voor catskiën. Catskiën is een vorm van begeleid backcountry skiën. Je wordt met een snowcat naar boven gebracht, waarna je prachtige afdalingen maakt.
Vraag een vrijblijvende offerte