Maak een sneeuwschoenen tocht tijdens je wintersport in Whistler

Sneeuwschoenentochten Whistler

Een leuke manier om de bossen bij Whistler op een andere manier te ontdekken? Maak een sneeuwschoenwandeling!

Snowshoe The Medicine Trail 3 uur
Deze sneeuwschoenentocht loopt door het bos vol mysterie, de tocht gaat langs het pad van een oude pelsjager. Leer over traditionele gebruiken en proef geneeskrachtige theesoorten die gemaakt zijn van planten die groeien langs de Medicine Trail. Geniet van de gigantische bomen waar de sneeuwschoenentocht tussendoor loopt. Finish is bij de Caboose. Een lichte snack is inclusief bij deze tocht. Deze tocht duurt 3 uur (inclusief shuttle).

Snowshoe & barrel sauna 3,5 uur
Sneeuwschoenwandelen door een bos vol mysterie langs de krachtige Medicine Trail, biedt je een fantastische sneeuwschoenwandeling inclusief een bezoek aan een barrelsauna.
Je gids leidt je naar een natuurlijk oerbos waar je contact maakt met je zintuigen, het ecosysteem en de natuurlijke wereld om je heen. Nadat je een sneeuwschoenwandeling door het bos hebt gemaakt kom je uit bij de hout gestookte barrelsauna's waar je heerlijk kunt ontspannen, compleet met een koude douche. Deze tocht duurt 3,5 uur (inclusief shuttle).

Snowshoe Canadian campfire cookout 3,5 uur
Verken de beboste paden van Whistler’s Callaghan Valley op sneeuwschoenen en stop bij een oude pelsjagershut. Hier kom je samen rond een kampvuur en ervaar je een echte Canadese kampvuur cookout met smokies, chili, s’mores en live entertainment. Het perfecte avondavontuur in de buitenlucht. Deze tocht duurt 3,5 uur (inclusief shuttle).

Excursie Start Duur Prijs pp
Snowshoe The Medicine Trail Dagelijks om 8.00 uur/11.00 uur/14.30 uur 3 uur € 105
Snowshoe & barrel sauna Dagelijks om 11.00 uur/14.30 uur 3,5 uur € 150
Snowshoe Canadian campfire cookout Woensdag, vrijdag en zondag om 17.30 uur 3,5 uur € 145
Prijzen seizoen 2024-2025