• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Phantom: helikopterskiën in Whistler - Canada

Phantom Heli Skiing (meerdaagse)

Phantom Heli Skiing biedt meerdaagse arrangementen waarbij je eet, drinkt, slaapt en natuurlijk skiet (of board) zoveel je maar wilt. Zo veel je maar wilt? Jazeker want Phantom Heliskiing biedt zogenaamde 'unlimited vertical' en dat is best bijzonder in de heliskiwereld. Bij de meeste operators wordt een vast aantal hoogtemeters afgesproken en als je die grens bereikt hebt, moet je betalen voor extra afdalingen. Dat zorgt nogal eens voor vervelende verrassingen. Bij Phantom zijn alle hoogtemeters inclusief.

Als je gaat helikopterskiën met Phantom Heli Skiing verblijf je in de Brew Creek Centre, een remote lodge op ca. 15 minuten van Whistler. Het verblijf in de lodge is op basis van volpension en je luncht op de piste dus alle maaltijden zijn inclusief. Je eerste maaltijd is de lunch op de 1e dag en de laatste maaltijd is ook de lunch op de laatste dag. Je checkt na het ontbijt in en je checkt voor het diner uit. Je kunt gratis gebruikmaken van de powder ski’s of boards van Phantom Heli Skiing, zorg wel dat je je eigen schoenen en helm meeneemt. Bij het Classic programma kun je kiezen voor 3, 4 of 5 dagen onbeperkt helikopterskiën. Je verblijft in The Brew Creek Centre inclusief alle gastronomische maaltijden en après ski en avond entertainment. Gebruik van en training met lawine-reddingsmiddelen inclusief airbags is net als het gebruik van powderski's inclusief. Wij zorgen dat je transfer van Whistler naar het Brew Creek Centre geregeld wordt en na je heliski verblijf zorgen we dat je ook weer op Vancouver Airport afgezet wordt. Er wordt gevlogen met maximaal 4 gasten en een ACMG/IFMGA gecertificeerde gids in een A-Star helikopter.

3 day - 2 nights Classic Package
Dit pakket bestaat uit 3 dagen unlimited helikopterskiën en 2 nachten in de Brew Creek Centre. Je checkt in de ochtend in om direct met de instructie te beginnen. Je gaat met de heliski omhoog en luncht op de berg. Bij thuiskomst is er tijd voor apres ski, ontspanning en diner en in de avond is er wat animatie (soms live muziek, een vuurkorf, een spelletje). Dag 2 en 3 ga je ook weer met de heli omhoog met je groep van 4 personen voor een unlimited dag vol sneeuw. Na de 3e dag check je uit en brengt de transfer je naar Vancouver. Je verblijft in het Brew Creek Centre op basis van volpension: een warm ontbijt, lunch (op de berg), après ski snacks en diner Ook inclusief: Powder ski's of een snowboard (schoenen zelf meenemen) en veiligheidsmateriaal en uitrusting. De gidsen zijn ACMG / IFMGA gecertificeerd.

4 day - 3 nights Classic Package
Het 4 days en 3 nights Classic Package heeft de zelfde logistiek van de eerste en de laatste dag, bij dit arrangement heb je een extra dag met de heli en een extra nacht in de lodge.

5 day - 4 nights Classic Package
Het 5 days en 4 nights Classic Package duurt nog een dag langer met in totaal 5 dagen unlimited helikopterskiën en 4 nachten in de lodge.

Phantom heli skiing pakketten inclusief overnachting Prijs per persoon
3 day - 2 nights Classic Package € 4.960
4 day - 3 nights Classic Package € 6.770
5 day - 4 nights Classic Package € 8.400
Wij rekenen ieder arrangement op maat voor je uit met bijpassende vluchten en naar wens een paar dagen voorafgaand aan je heliski avontuur, zodat je lekker ingeskied bent. De prijzen op deze pagina zijn alleen voor het heliskigedeelte. Je kunt zo'n € 2.500 per persoon extra rekenen voor de vluchten, de eerste nachten in Whistler en de laatste nacht in Vancouver.

Phantom Heli skiing heeft ook arrangementen waarbij je 1 dag kunt skiën met een groep van 4 en een eigen helikopter, dan maak je zo'n 8-12 afdalingen per dag. Als je op zoek bent naar een dag met 4-6 runs, kijk dan bij het aanbod van Whistler Heliski.

Lees meer over Phantom Heli skiing in dit artikel.