Array
(
  [0] => Array
    (
      [afbeelding_id] => 6249
      [code] => cb2c73cb27e9c9e8.jpg
      [afbeeldingcategorie_fk] => 0
      [original_name] => cb2c73cb27e9c9e8.jpg
      [persoon_fk] => 72
      [width] => 500
      [height] => 500
      [naam_tr] => SGR en Calamiteitenfonds-1592565296
      [omschrijving_tr] => 
    )

  [1] => Array
    (
      [afbeelding_id] => 6251
      [code] => 7e2d78a802a3a069.jpg
      [afbeeldingcategorie_fk] => 0
      [original_name] => 7e2d78a802a3a069.jpg
      [persoon_fk] => 72
      [width] => 500
      [height] => 500
      [naam_tr] => SGR en Calamiteitenfonds-1592565326
      [omschrijving_tr] => 
    )

  [2] => Array
    (
      [afbeelding_id] => 6252
      [code] => 9bfb7abf7033314d.jpg
      [afbeeldingcategorie_fk] => 0
      [original_name] => 9bfb7abf7033314d.jpg
      [persoon_fk] => 72
      [width] => 500
      [height] => 500
      [naam_tr] => SGR en Calamiteitenfonds-1592565359
      [omschrijving_tr] => 
    )

)

Algemene informatie: SGR en Calamiteitenfonds

Wij begrijpen dat je financiële zekerheid wilt hebben over jouw vakantie, helemaal nu. Op deze pagina lees je over die belangrijke zaken zoals onze garantie dat je jouw vooruitbetaalde reisgeld niet kwijt bent, zelfs wanneer wij de vakantie niet meer kunnen leveren.

Repatriëring

De veiligheid van onze klanten is zeer belangrijk voor ons. Als je een vakantie incl. vlucht bij ons boekt, word je, bijvoorbeeld bij een uitbraak van het corona virus met een daarop volgend negatief reisadvies, veilig door ons naar huis gebracht. Wij zorgen voor de terugreis, dit is een zogenaamde repatriëring. We inventariseren de mogelijkheden en leggen die aan je voor. Samen besluiten we over de terugreis naar aanleiding van de beschikbare informatie en de situatie op jouw bestemming. Wanneer een onmiddellijke terugkeer de beste optie is, brengen we je zo snel mogelijk thuis. Als je liever nog zo lang mogelijk wilt blijven en het is veilig, dan helpen wij je hier uiteraard ook graag mee. Lees hier hoe we dat in maart 2020 tijdens de corona uitbraak deden en wat onze klanten daarvan vonden.

SGR

WintersportCanadaAmerika is een handelsnaam van Time Out Tours BV. Ons bedrijf is aangesloten bij SGR met lidmaatschapsnummer 3251. Je kunt dit controleren op de website van de SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze garantie houdt in dat je vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als wij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kunnen nakomen. Als je reeds op de bestemming bent, wordt zorg gedragen voor je terugreis.  Op 1 februari 2021 is de publieksbijdrage weer ingevoerd. Er geldt er een verplichte bijdrage van € 5 per persoon per boeking voor de financiële garantie van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

WintersportCanadaAmerika is aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden

Calamiteitenfonds

Ons bedrijf Time Out Tours BV is aangesloten bij de garantieregeling van het Calamiteitenfonds. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat je aanspraak kunt maken als de reis of een deel van de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig uitgevoerd kan worden. Je krijgt een deel van de reissom terug, als de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig uitgevoerd kan worden. Je krijgt de noodzakelijke meerkosten vergoed als gevolg van een calamiteit de reis aangepast moet worden, of als je vervroegd gerepatrieerd moet worden. Per boeking van max. 9 personen wordt een eenmalige verplichte toeslag van €2,50 in rekening gebracht.

WintersportCanadaAmerika is aangesloten bij het Calamiteitenfonds

Terug naar alle Algemene informatie.