Heliskiën in Whistler - Canada

Heliski Whistler (dagarrangement)

You’ve come this far, why not go all the way? Dat is de vraag die je je kunt stellen voor je vakantie naar Whistler. Deze avontuurlijke excursie zal letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van je vakantie worden. De helikopter brengt je naar een uitgestrekt gebied vol sneeuw waar je kunt heli-skiën of heli-boarden. Deze locaties zijn per lift niet bereikbaar, je kunt hier echt alleen per helikopter komen.

Met Whistler Heliski worden dagen aangeboden met 4 of met 6 runs. Whistler Heliski positioneert zich daarmee als een operator voor gevorderde skiërs en boarders, echte experts kunnen ook meedoen met de dag met 6 runs waarbij het tempo behoorlijk hoog ligt.

ProgrammaAantal runsPrijs per persoon
4 runs met de Bell 212 helikopter4€ 1.295
6 runs met de A-Star B3 helikopter6€ 1.555
Het programma bestaat uit de volgende elementen: transfers naar de helikopter locatie, 4 of 6 afdalingen, begeleiding van een professionele gids, gebruik van een persoonlijke radio ontvanger en poederski trackers en een overheerlijke heli picknick in de bergen.

1 dag met 4 runs
Je bent fit en je hebt al jaren geskied/geboard. Je kunt zonder problemen van zwarte pistes af, je geniet er van om de poeder naast de pistes te vinden
Tempo: gemiddeld
Helikopter: Bell 212
Hoogtemeters: 1.800 - 3.050 meter
Inclusief heli picknick

1 dag met 6runs
Je bent fit en je kunt lange afdalingen off piste maken zonder te stoppen, je valt zelden en je hebt volop ervaring in de poedersneeuw
Tempo: hoog
Helikopter: A-star B3
Hoogtemeters: 2.700 - 4.600 meter
Inclusief heli picknick

Prijzen seizoen 2023-2024