Heliskiën in Whistler - Canada

Heliski Whistler (dagarrangement)

You’ve come this far, why not go all the way? Dat is de vraag die je je kunt stellen voor je vakantie naar Whistler. En all the way is natuurlijk een dag op pad met een helikopter. Deze avontuurlijke excursie zal letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van je vakantie worden. De helikopter brengt je naar een uitgestrekt gebied vol sneeuw waar je kunt heliskiën of heliboarden.

Met Whistler Heliski worden dagen aangeboden met 3, 4 of met 6 runs. Whistler Heliski positioneert zich daarmee als een operator voor gevorderde skiërs en boarders, echte experts kunnen ook meedoen met de dag met 6 runs waarbij het tempo behoorlijk hoog ligt. Als je met 4 personen bent, kun je voor dezelfde prijs als een dag met 6 runs een 'private heli' kiezen. Dat is vooral fijn als je meerdere niveaus in je groep hebt maar wel samen wilt gaan. Bij een 'private heli' kun je genieten van 6 runs en zelf het niveau mee bepalen.

Als je via ons boekt, ontvang je 100% restitutie als de helikopters niet vliegen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn vanwege veiligheidsoverwegingen of slecht weer. Als je 1 dag gaat heliskiën of boarden, overweeg dan om voor € 40 voor die ene dag de speciale Powderski's te reserveren, dan heb je nog meer plezier van jouw helidag.

ProgrammaAantal runsPrijs per persoon
3 runs met de Bell 212 helikopter3€ 1.265
4 runs met de Bell 212 helikopter4€ 1.380
6 runs met de A-Star B3 helikopter6€ 1.655
1 dag huur Powder ski's of board€ 40
Het programma bestaat uit de volgende elementen: transfers naar de helikopter locatie, 3, 4 of 6 afdalingen, begeleiding van een professionele gids, gebruik van een persoonlijke radio ontvanger en poederski trackers en een overheerlijke heli picknick in de bergen.

1 dag met 3 runs
Je bent fit en je hebt al jaren geskied/geboard. Je kunt zonder problemen van zwarte pistes af en je hebt bij voorkeur ervaring in de poedersneeuw.
Tempo: gemiddeld
Niveau: intermediate, advanced of expert
Helikopter: Bell 212 (max 10 passagiers)
Hoogtemeters: 1.400 - 2.400 meter
Inclusief heli picknick

1 dag met 4 runs
Je bent fit en je hebt al jaren geskied/geboard. Je kunt zonder problemen van zwarte pistes af, je geniet er van om de poeder naast de pistes te vinden.
Tempo: gemiddeld
Niveau: advanced of expert
Helikopter: Bell 212 (max 10 passagiers)
Hoogtemeters: 1.800 - 3.050 meter
Inclusief heli picknick

1 dag met 6 runs
Je bent fit en je kunt lange afdalingen off piste maken zonder te stoppen, je valt zelden en je hebt volop ervaring in de poedersneeuw.
Tempo: hoog
Niveau: expert
Helikopter: A-star B3 (max 4 passagiers)
Hoogtemeters: 2.700 - 4.600 meter
Inclusief heli picknick

Prijzen seizoen 2024-2025 inclusief taxen en de lokale wildlife & environmental research fee