Sneeuwscooter in Whistler: spanning en sensatie!

Snowmobile CWA Whistler

Ben jij die fanatieke sneeuwmobiel rider en wil je lekker lang genieten van de prachtige omgeving van Whistler? Boek dan één van de onderstaande fantastische tours onder begeleiding van een ervaren gids. Duur van deze tours is variërend van 3 t/m 4,5 uur. Om een sneeuwscooter te mogen besturen dien je 19+ en in het bezit van een autorijbewijs te zijn. Het inchecken vindt plaats bij de Carleton Lodge, dertig minuten voor vertrek van de tour. Op het kantoor wordt alle documenten gecheckt en vervolgens ga je met een gratis pendeldienst naar de Callaghan-vallei, het startpunt van de tours.

Callaghan Cruiser
Niveau: eenvoudig
De Cruiser Tour is speciaal ontworpen voor beginnende rijders en families. Maak kennis met de sneeuwscooter in een veilige, opwindende omgeving. Zodra je gewend bent aan de sneeuwscooter zal de gids je begeleiden op een reis door een prachtig terrein met oude bossen, adembenemende uitzichten en zal je kennis maken met de backcountry van Callaghan Vallei.

Callaghan cruiser snowmobile tourVertrekDuurPrijs pp
Callaghan - driver09:30 uur / 13:00 uur3,5 uur€ 240
Callaghan - passenger09:30 uur / 13:00 uur3,5 uur€ 180


Wilderness Run
Niveau: gemiddeld
Ervaar de volgende stap in het sneeuwmobiel avontuur! Tijdens deze tour, bedoeld voor avonturiers (geen ervaring nodig) die op zoek zijn naar avontuur, kun je naar meer opwindend terrein en strakkere trails. Verken bevroren meren en speel in Whistler’s back country.

Wilderness run snowmobile tourVertrekDuurPrijs pp
Wilderness - driver08:00/11:00/14:30u3,5 uur€ 240
Wilderness - passenger08:00/11:00/14:30u3,5 uur€ 180


Yukon Breakfast Tour
Niveau: gemiddeld
Voor de vroege vogels is de Yukon Breakfast tour een must. Om 08:00 uur stap je op je scooter en rijd je naar de Sproatt Mountain waar je in een typisch Canadese berghut een uitgebreid typisch Canadees ontbijt krijgt voorgeschoteld. Denk aan scrambled eggs, spek en aardappelen, cheddar kaas, pannenkoeken met Maple Syrup. Hierna stap je verzadigd je scooter op en begint je tour naar o.a. bevroren meren, prachtige uitzichten en verstopte trails van de Callaghan Valley. Een minimaal aantal personen zijn nodig om deze tour te laten plaatsvinden.

Yukon snowmobile tourVertrekDuurPrijs pp
Yukon tour - driver08:00 uur4 uur€ 280
Yukon tour - passenger08:00 uur4 uur€ 220


Crystal Hut Mountain Top fondue
Niveau: gemiddeld
Uniek, onderscheidend en one of a kind!
Voor een exclusieve culinaire ervaring, reis je naar de schilderachtige Crystal Hut, gelegen bovenop Blackcomb Mountain op ruim 1800 meter. Deze tour kun je doen per sneeuwmobiel. Met je eigen sneeuwscooter raas je door het bos over de paden van Blackcomb Mountain naar de betoverende eetgelegenheid, de charmante Crystal Hut.
Goed om te weten: deze tour kun je ook doen met een snowcat (19 passagiers). Een geweldig alternatief voor degenen die niet per sneeuwscooter willen. Een minimaal aantal personen zijn nodig om deze tour te laten plaatsvinden.

Crystal Hut fondue*VertrekDuurPrijs pp
Crystal Hut tour - driver18:30 uur4 uur€ 285
Crystal Hut tour - passenger18:30 uur4 uur€ 225
Crystal Hut tour – snowcat19:15 uur3,5 uur€ 255
*Deze tour is te reserveren op donderdag en maandag en is niet beschikbaar op 31 december 2024.

Steak Night
Niveau: gemiddeld
Verken de backcountry van het prachtige Callaghan Valley met deze Steak Night Tour. Verken het achterland van Callaghan in de schemring terwijl je naar de rustieke hut op Sproatt Mountain rijdt. De innerlijke mens wordt verwend in de Sproat cabin met een overheerlijke 3 gangen diner: Soep, Angus steak en je sluit af met een met een dessert van de Bearfoot Bistro. Gasten moeten een eerdere ervaring hebben met sneeuwscooters, ATV of waterscooters (jetski). Een minimaal aantal personen zijn nodig om deze tour te laten plaatsvinden.

Steak Night tourVertrekDuurPrijs pp
Steak Night tour - driver17:30 uur4,5 uur€ 310
Steak Night tour - passenger17:30 uur4,5 uur€ 250


Backcountry X (alleen voor single riders)
Niveau: gevorderd
Ben je klaar voor een uitdagende trip? Tijdens deze backcountry tour worden je skills getest. Professionele gidsen zullen je coachen door de backcountry en single-track rijvaardigheden. Denk aan steile hellingen en afdalingen en prachtige 360 views over Whistler. Geschikt voor gevorderde rijders.

BackcountryVertrekDuurPrijs pp
Backcountry X – single rider8:00/12:30u4 uur€ 360


Prijzen seizoen 2024-2025