• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Sneeuwscooter in Whistler: spanning en sensatie!

Snowmobile CWA Whistler

Ben jij die fanatieke sneeuwmobiel rider en wil je lekker lang genieten van de prachtige omgeving van Whistler? Boek dan één van de onderstaande fantastische tours onder begeleiding van een ervaren gids. Duur van deze tours is variërend van 3 t/m 7 uur.

Callaghan Cruiser
Niveau: eenvoudig
De Cruiser Tour is speciaal ontworpen voor beginnende rijders en families. Maak kennis met de sneeuwscooter in een veilige, opwindende omgeving. Zodra je gewend bent aan de sneeuwscooter zal de gids je begeleiden op een reis door een prachtig terrein met oude bossen, adembenemende uitzichten en zal je kennis maken met de backcountry van Callaghan Vallei.

Callaghan cruiserVertrekDuurPrijs pp
Callaghan - driver09:30u en 13:00u3 uur€ 185
Callaghan - passenger09:30u en 13:00u3 uur€ 150


Wilderness Run
Niveau: gemiddeld
Ervaar de volgende stap in het sneeuwmobiel avontuur! Tijdens deze tour, gericht op gasten met enige ervaring, kun je naar meer opwindend terrein en strakkere trails. Verken bevroren meren en speel in Whistler’s back country. Gasten moeten een eerdere ervaring hebben met sneeuwscooters, ATV of waterscooters (jetski).

Wilderness runVertrekDuurPrijs pp
Wilderness - driver08:00/11:00/14:00u3 uur€ 185
Wilderness - passenger08:00/11:00/14:00u3 uur€ 150


Yukon Breakfast Tour
Niveau: gemiddeld
Voor de vroege vogels is de Yukon Breakfast tour een must. Om 08:00 uur stap je op je scooter en rijd je naar de Sproatt Mountain waar je in een typisch Canadese berghut een uitgebreid typisch Canadees ontbijt krijgt voorgeschoteld. Denk aan scrambled eggs, spek en aardappelen, cheddar kaas, pannenkoeken met Maple Syrup. Hierna stap je verzadigd je scooter op en begint je tour naar o.a. bevroren meren, prachtige uitzichten en verstopte trails van de Callaghan Valley.

Snowmobile YukonVertrekDuurPrijs pp
Yukon Breakfast - driver08:00 uur4 uur€ 200
Yukon Breakfast - passenger08:00 uur4 uur€ 170


Crystal Hut Mountain Top fondue
Niveau: gemiddeld
Uniek, onderscheidend en one of a kind!
Voor een exclusieve culinaire ervaring, reis je naar de schilderachtige en charmante Crystal Hut, gelegen bovenop Blackcomb Mountain op 6000 voet. Deze tour kun je doen per sneeuwmobiel. Met je eigen sneeuwscooter raas je door het bos over de paden van Blackcomb Mountain naar jouw betoverende eetgelegenheid, de charmate Crystal Hut.
En weet je wat nu geweldig is, deze tour kun je ook doen met een snowcat (19 passagiers). Een geweldig alternatief voor degenen die niet per sneeuwmobiel willen.

Crystal Hut Mountain Top fondueVertrekDuurPrijs pp
Crystal Hut Mountain Top fondue - driver18:30 uur4 uur€ 215
Crystal Hut Mountain Top fondue - passenger18:30 uur4 uur€ 185
Crystal Hut Mountain Top fondue – snowcat19:15 uur3,5 uur€ 185


Steak Night
Niveau: gemiddeld
Verken de backcountry van het prachtige Callaghan Valley met deze Steak Night Tour. Eerst wordt de innerlijke mens verwend in de Sproat cabin met een overheerlijke 3 gangen diner: Soep, Angus steak en je sluit af met een met een dessert van de Bearfoot Bistro. Hierna stap je verzadigd je scooter op en begint je tour naar o.a. bevroren meren, prachtige uitzichten en verstopte trails van de Callaghan Valley. Gasten moeten een eerdere ervaring hebben met sneeuwscooters, ATV of waterscooters (jetski).

Steak Night*VertrekDuurPrijs pp
Steak Night - driver17:00 uur4,5 uur€ 230
Steak Night - passenger17:00 uur4,5 uur€ 200
*Deze tour is alleen op dinsdag en zaterdag.

Backcountry X (alleen voor single riders)
Niveau: gevorderd
Ben je klaar voor een uitdagende trip? Tijdens deze backcountry tour worden je skils getest. Professionele gidsen zullen je coachen door de backcountry en single-track rijvaardigheden. Denk aan steile hellingen en afdalingen en prachtige 360 views over Whistler. Geschikt voor gevorderde rijders.

BackcountryVertrekDuurPrijs pp
Backcountry – single rider8.00u en 12.30u4 uur€ 275


The Powderhound (alleen voor single riders)
Niveau: gevorderd
Adrenaline kick gegarandeerd! De Powderhound tour start om 08 uur ‘s ochtends. Op een 900cc ‘zware jongen’ beding je de steile hellingen en rijd je de meeste uitdagende powderhills af en de bevroren meren van de Callaghan vallei (vergeet je camera niet). Deze tour is inclusief een verpakte lunch en lawine uitrusting. Geschikt voor de ervaren rijders en duurt in tussen 6 en 7 uur.

The powderhoundVertrekDuurPrijs pp
Powderhound – single rider8.00u6-7 uur€ 455