• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Spannende activiteit in Whistler: Zipline!

Superfly Zipline in Whistler

Op zoek naar adrenaline en avontuur? Dan hebben we de ideale activiteit in Whistler: De superfly zipline. In de bergen en bossen rondom Whistler is dit zipline avontuur te vinden. De zipline van Whistler hoort bij de langste ziplines van Canada, maar liefst 1 kilometer lang zweef je op een hoogte van ruim 180 meter waarbij er snelheden van meer dan 100 km per uur kunt halen!

Ziplining combineert het opwindende gevoel van zweven door de lucht met de adembenemende schoonheid van Cougar Mountain. Het geavanceerde systeem maakt het mogelijk om met twee personen zij aan zij te ziplinen, elke op een eigen kabel tijdens deze ongelooflijk mooie ervaring. In de winter wordt je in Whistler Village opgehaald met een verwarmde Snowcat of een 4x4 en wordt je naar Rainbow Mountain gereden, dat is ca. 8 km buiten Whistler. Op de top volgt een voorbereiding op de zweeftocht over bergvalleien en bossen op de meest spectaculaire kabelbaan van Whistler.

Kleed je alsof je een dag gaat skiën. Warme laarzen, kleding in laagjes, winterhandschoenen, skibroek en jas. Ter plaatse worden gratis laarzen en veiligheidsbrillen verstrekt maar je kunt natuurlijk ook je eigen goggles en bergschoenen dragen. Zorg dat je je comfortabel voelt want de zipline gaat altijd door, ook als het sneeuwt of regent. De laatste tour van de dag start op 4 uur en eindigt in het schemerdonker, de site is dan verlicht en dit geeft een bijzonder effect. Alle tours worden begeleid door professionele gidsen en je krijgt een uitgebreide instructie ter plaatse. Je moet een zogenaamde waiver tekenen voor de start.

ExcursieWanneerDuurPrijs pp
Superfly ziplineElk uur vanaf 10.00 's ochtends tot 16.00 uur 's middags3 uur€ 115
Minimum leeftijd: 6 jaar (en tenminste 30 kg) maximale gewicht is 125 kg