Spannende activiteit in Whistler: Zipline!

Superfly Ziplines in Whistler

Op zoek naar adrenaline en avontuur? Dan hebben we de ideale activiteit in Whistler: De superfly ziplines!

In de bergen en bossen rondom Whistler is dit zipline avontuur te vinden. De zipline van Whistler hoort bij de langste ziplines van Canada, maar liefst 1 kilometer lang en haalt snelheden tot 100 km per uur! Ziplining combineert het opwindende gevoel van zweven door de lucht met de adembenemende schoonheid van Cougar Mountain. Het geavanceerde systeem maakt het mogelijk om met twee personen zij aan zij te ziplinen, elk op een eigen kabel. Tijdens deze tour maak je verschillende ziplines.

Inchecken is bij het Cougar basiskamp, op slechts 10 minuten rijden ten noorden van Whistler Village. Je kunt op eigen gelegenheid naar het Cougar basiskamp komen, dit kan makkelijk door ter plaatse een taxi te regelen. Er is ook een pendeldienst beschikbaar vanaf de Village Gate-buslijn voor $ 10 per persoon. Vanuit het basiskamp word je met een 4x4 naar Rainbow Mountain gereden. Op de top volgt een voorbereiding op de zweeftocht.

Kleed je alsof je een dag gaat skiën: warme laarzen, kleding in laagjes, winterhandschoenen, skibroek en jas, zonnebril of sneeuwbril, camera en natuurlijk je glimlach. Zorg dat je je comfortabel voelt want de zipline gaat altijd door, ook als het sneeuwt of regent.

Bijna iedere dag vertrekt er een tour om 09:30, 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30 en 15:30 uur en duurt ca. 2,5 uur. De actuele beschikbaarheid kunnen wij voor je opvragen.

Alle tours worden begeleid door professionele gidsen en je krijgt een uitgebreide instructie ter plaatse. Je moet een zogenaamde waiver tekenen voor de start.

Excursie Wanneer Duur Prijs pp
Superfly ziplines Winter Tour diverse tijdstippen 2,5 uur € 155
Prijzen seizoen 2023-2024

Minimum leeftijd: 6 jaar (en tenminste 27 kg) maximale gewicht is 113 kg.