Algemene informatie

WintersportCanadaAmerika is een specialistische reisorganisatie, wij organiseren wintersportvakanties voor enthousiaste wintersporters naar Canada en naar Amerika. Als je bij ons een reis boekt, heb je direct contact met een reisspecialist die alles weet van de bestemming. Wij zijn een klein bedrijf, 100% zelfstandig en aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds zodat je 100% veilig kunt boeken.

Wij bezoeken Canada en Amerika zo veel mogelijk om steeds op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen zodat we jou goed kunnen adviseren. Omdat wij ons alleen richten op de winter en alleen op Canada en Amerika, hebben we een schat aan ervaring en kennis om met je te delen. We helpen je graag met onze eigen ervaring.

Hieronder vind je algemene informatie over ons bedrijf en onze website, kies je onderwerp door op de button te klikken. Als je een vraag over onze reizen hebt, kijk dan ook eens bij de reisinformatie. Is je vraag toch nog niet beantwoord? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier zodat we je per mail kunnen beantwoorden.