• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Geniet van een hondensledetocht in Whistler

Hondensledetocht Trapper's Run Whistler

Een echte CANADESE ervaring! Op deze tocht 'reis' je met de hondenslee naar het prachtige oude bos van de Callaghan Valley. Als er voldoende tijd is wordt in het verlaten jagerskamp op Totem Lake een pauze gehouden. De gidsen vertellen graag over de geschiedenis van de Canadese bont jagers en hun hondenslee avonturen. Ze zullen je ook vertellen wat de werkzaamheden van een musher zijn, zoals de honden klaar maken voor de slee, commando’s leren en de hondenslee besturen. De honden zijn uitgelaten en rennen langs een prachtige mix van open en beboste kronkelende paden voor een onvergetelijke winter reis, het enige wat jij hoeft te doen is ontspannen en genieten!. Vertrek is mogelijk om 9 uur, 12 uur of 3 uur. De transfer naar Callaghan Valley vanuit Whistler Village is inclusief en duurt ca. 25 minuten (enkele reis). De effectieve tijd in de slee is ongeveer 1 uur.

Excursie Wanneer Duur Prijs pp
Trappers Run, 2 volwassenen per slee elke dag 3 uur € 180
Trappers Run, 1 volwassene per slee elke dag 3 uur € 360
Trappers Run, 1 kind bij op slee van 2 volw. elke dag 3 uur € 90


Het seizoen loopt van begin december tot eind april. De kinderprijs geldt voor kinderen onder 12 jaar op de slee bij 2 volwassenen, als een kind bij 1 volwassene gaat, dient de prijs van een volwassene betaald te worden. Max. gewicht per slee 158 kg (ongeacht het aantal personen).

*** de huidige presentatie is zonder aanpassingen naar (mogelijk) afwijkende COVID-19 regels, we informeren je hierover bij boeking of voor je gaat reizen ***