Array
(
  [0] => Array
    (
      [afbeelding_id] => 6256
      [code] => 4978170a9b8467d1.jpg
      [afbeeldingcategorie_fk] => 0
      [original_name] => 4978170a9b8467d1.jpg
      [persoon_fk] => 72
      [width] => 500
      [height] => 500
      [naam_tr] => Over ons-1592757792
      [omschrijving_tr] => 
    )

)

Algemene informatie: Over ons

WintersportCanadaAmerika is een specialistische reisorganisatie, wij organiseren wintersportvakanties voor enthousiaste wintersporters naar Canada en naar Amerika. Als je bij ons een reis boekt, heb je direct contact met een reisspecialist die alles weet van de bestemming. Wij zijn een klein bedrijf, 100% zelfstandig en aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Hoe onze passie ontstond

Oprichter Else Schepers is sinds 1998 actief als ski touroperator: "In 2007 ging ik voor het eerst skiën in Canada en ik was op slag verliefd. Die poedersneeuw! Vriendelijke mensen, rustige pistes zonder wachtrijen en overal die adembenemende prachtige natuur! Ik wilde vanaf toen niets liever dan meer mensen kennis laten maken met wintersport in Noord Amerika."

We wilden uit eigen ervaring kunnen vertellen over de diverse skigebieden in Canada en Amerika. We hebben er een aantal jaren over gedaan om  onze verhalen te verzamelen en te publiceren. In 2010 lanceerden we de websites Skien in Canada en Skien in Amerika. 

Van boekingssite naar inspiratieplatform 

Het was nog helemaal niet zo makkelijk om skivakanties 'overseas' te verkopen merkten we. Er heersen veel vooroordelen over dat het te duur, te ver weg of te koud is bijvoorbeeld. We hebben het onze missie gemaakt om mensen daarover te informeren. De boekingssites maakten plaats voor een inspiratieplatform genaamd WintersportCanadaAmerika.nl vol met praktische tips, blogs, insider tips en voorbeeldreizen. 

Het gros van onze wintersporters gaat op reis met een op maat gemaakte reis. Dat zijn zowel weekreizen naar de bekende gebieden, als ook helikopterski-arrangementen en vooral heel veel skisafari's. Een skisafari is een rondreis langs meerdere skigebieden en dat is de perfecte manier om de skigebieden in Canada of Amerika te ontdekken.

Niet de grootste, wel de beste

In 2018 verkochten we onze andere Europese touroperator activiteiten aan de Sundio groep om ons helemaal te kunnen focussen op wintersport in Canada en Amerika. We opereren graag in de niche want dat past helemaal bij ons motto dat we niet de grootste willen zijn maar wel de beste! We kunnen vanuit persoonlijke ervaring een degelijk en uitgebreid advies geven. Inmiddels zijn we in de Benelux bekend als dé wintersportspecialist voor Canada en Amerika. Wij werken met een klein team en we zijn er trots op dat we inmiddels een aanbod hebben met meer dan 40 bestemmingen. 

We adviseren je graag

Als je ons vragen wilt stellen over ons bedrijf of over ons reisaanbod, dan kun je ons altijd bellen of mailen. Als je ons belt nemen we alle tijd voor je. Als je ons een bericht stuurt, ontvang je meestal dezelfde dag een bericht terug. Als het erg druk is, beantwoorden we uiterlijk binnen 2 werkdagen je bericht. Wil jij ook een mooie wintervakantie naar Canada of Amerika maken? Wij stellen graag je droomreis samen.

Vraag hier een offerte aan of bel of whatsapp ons op: +31 (0)20 211 7818

We helpen je graag met je reisplannen!

Else Schepers van WintersportCanadaAmerika op Schiphol met KLM stewardessen

Terug naar alle Algemene informatie.