Array
(
  [0] => Array
    (
      [afbeelding_id] => 6256
      [code] => 4978170a9b8467d1.jpg
      [afbeeldingcategorie_fk] => 0
      [original_name] => 4978170a9b8467d1.jpg
      [persoon_fk] => 72
      [width] => 500
      [height] => 500
      [naam_tr] => Over ons-1592757792
      [omschrijving_tr] => 
    )

)

Algemene informatie: Over ons

WintersportCanadaAmerika is een specialistische reisorganisatie, wij hebben 1 vakgebied: het organiseren van wintervakanties naar Canada en Amerika. Als je bij ons een reis boekt, heb je direct contact met een reisspecialist die alles weet van de bestemming. Wij zijn een klein bedrijf, 100% zelfstandig en aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Hoe het begon

Oprichter Else Schepers is sinds 1998 actief als ski touroperator: "In 2007 ging ik voor het eerst skiën in Canada en ik was op slag verliefd. Die poedersneeuw! Vriendelijke mensen, rustige pistes zonder wachtrijen en overal die adembenemende prachtige natuur! Ik wilde vanaf toen niets liever dan meer mensen kennis laten maken met wintersport in Noord Amerika." 

Vanaf dat moment waren we iedere winter in Canada en Amerika te vinden om kennis op te doen en ervaringen te verzamelen. We bezochten hotels en lodges, skieden in de diverse gebieden, reden over bergpassen en aten in de lokale restaurants. We waren overal en nergens en spraken iedereen aan om maar zoveel mogelijk kennis op te doen. Allemaal met het doel om uit eigen ervaring over de diverse skigebieden in Canada en Amerika kunnen vertellen. In 2010 lanceerden we de eerste website en ieder jaar maken we meerdere reizen om onze kennis up to date te houden.

Niet de grootste, wel de beste

In 2018 verkochten we onze andere Europese touroperator activiteiten om ons vanaf dat moment exclusief te kunnen richten op wintersport in Canada en Amerika. We opereren graag in deze mooie niche want dat past helemaal bij ons motto dat we niet de grootste willen zijn maar wel de beste! We geven vanuit persoonlijke ervaring een degelijk en uitgebreid advies. Inmiddels zijn we in de Benelux bekend als dé wintersportspecialist voor Canada en Amerika. Wij werken met een klein team en we zijn er trots op dat we inmiddels een aanbod hebben met ruim 40 bestemmingen. 

Inspireren en adviseren 

Er zijn best veel vooroordelen dat een wintersport in Canada of Amerika te duur is, of te ver weg, of te koud. Wij hebben het onze missie gemaakt om enthousiaste wintersporters een droomvakantie te bezorgen door ze goed te informeren. Onze site is dan ook vooral een inspiratieplatform boordevol praktische tips, blogs, reviews en voorbeeldreizen. Als je bij ons een vakantie boekt, ga je op vakantie met een op maat gemaakte reis. Dat zijn zowel weekreizen naar de bekende gebieden, als ook helikopterski-arrangementen en vooral heel veel skisafari's. Een skisafari is een rondreis langs meerdere skigebieden en dat is de perfecte manier om de skigebieden in Canada of Amerika te ontdekken.

We helpen je graag!

Als je ons vragen wilt stellen over ons bedrijf of over ons reisaanbod, dan kun je ons bellen of mailen. Als je ons belt nemen we alle tijd voor je. Als je ons een bericht stuurt, ontvang je meestal dezelfde dag een bericht terug. Als het erg druk is, beantwoorden we uiterlijk binnen 2 werkdagen je bericht. Wil jij ook een mooie wintervakantie naar Canada of Amerika maken? Wij stellen graag samen met jou je droomreis samen. 

We helpen je graag met je reisplannen! Vraag hier een offerte aan of bel ons op: +31 (0)20 211 7818

Else Schepers van WintersportCanadaAmerika op Schiphol met KLM stewardessen

Terug naar alle Algemene informatie.