• Home
 • Contact
 • + 31 (0) 162 497 500
Array
(
  [afbeelding_id] => 6256
  [code] => 4978170a9b8467d1.jpg
  [afbeeldingcategorie_fk] => 0
  [original_name] => 4978170a9b8467d1.jpg
  [persoon_fk] => 72
  [width] => 500
  [height] => 500
  [naam_tr] => Over ons-1592757792
  [omschrijving_tr] => 
)

Algemene informatie: Over ons

WintersportCanadaAmerika is een handelsnaam van Time Out Tours BV. Ons bedrijf bestaat al sinds 1978 en wij organiseren wintersportvakanties zonder tussenkomst van reisagenten. Als je bij ons een reis boekt, heb je direct contact met een reisspecialist die alles weet van de bestemming. Wij zijn een klein bedrijf en 100% zelfstandig.

Eigenaar Else Schepers is sinds 1998 actief als ski touroperator: "In 2007 ging ik voor het eerst skiën in Canada en ik was op slag verliefd. Die poedersneeuw! Vriendelijke mensen, rustige pistes zonder wachtrijen en overal die adembenemende prachtige natuur! Ik wilde vanaf toen niets liever dan Noord Amerika toevoegen aan onze portfolio van Europese bestemmingen."

In 2010 begonnen we met winterreizen naar Canada en Amerika. Inmiddels organiseren we al ruim 10 jaar prachtige wintersport droomreizen naar Noord Amerika en zijn we in de Benelux bekend als dé wintersportspecialist voor Canada en Amerika. Wij organiseren winterreizen op maat in Canada of Amerika, zoals weekreizen naar de bekende gebieden en helikopterski arrangementen en skisafari's, dat zijn rondreizen langs meerdere skigebieden.

In 2018 verkochten we onze Europese touroperator activiteiten aan de Sundio groep om ons helemaal te kunnen focussen op 1 discipline: Wintersport in Canada en Amerika. We opereren graag in de niche want dat past helemaal bij ons motto dat we niet de grootste willen zijn maar wel de beste! We zijn er trots op dat we inmiddels een aanbod hebben met meer dan 40 bestemmingen voor wintersport in Noord Amerika. Het grootste gedeelte van onze reizen is maatwerk, vooral skisafari's en als je wilt helikopter skiën dan ben je zeker aan het juiste adres bij ons. Wij werken met een klein team van specialisten die elk vanuit hun eigen discipline voor ons werken.

Als je ons vragen wilt stellen over ons bedrijf of over ons reisaanbod, dan kun je ons bellen of mailen, wij ontvangen geen bezoek. Als je ons belt nemen we alle tijd voor je. Als je ons een bericht stuurt, ontvang je meestal dezelfde dag een bericht terug. Als het erg druk is, beantwoorden we uiterlijk binnen 2 werkdagen je bericht. Wil jij ook zo’n mooie droomreis naar Canada of Amerika maken? Heliski vanuit een remote lodge, met een hondenslee door de sneeuw of gewoon genieten van prachtige natuur... ? Laat ons je helpen om een prachtige wintervakantie samen te stellen.

Vraag hier een offerte aan of bel ons op: +31 (0)162 497500

We helpen je graag met je reisplannen!

Else Schepers van WintersportCanadaAmerika op Schiphol met KLM stewardessen

Terug naar alle Algemene informatie.