Maak een tocht per sneeuwscooter in Whistler

Snowmobile TAG Whistler

Proef de sensatie en spanning van een sneeuwscooter tour en ontdek het prachtige ruige gebied rondom Whistler. Bestuur jij de sneeuwmobiel of deel je deze ervaring met één van jouw vrienden of familieleden?

Cruiser Tour - Fresh Tracks
Maak kennis met de sneeuwscooter in een veilige, opwindende omgeving. Zodra je gewend bent aan de sneeuwscooter zal de gids je begeleiden op een reis door een prachtig terrein met oude bossen, adembenemende uitzichten en zal je kennis maken met de sensatie van het rijden op bevroren meren. De Fresh Tracks tour start dagelijks om 08:30u en is uitstekend geschikt voor de beginners en gezinnen met kinderen. Deze tour wordt tevens aangeboden voor de ervaren rijders (zelfde tijd). De tour duurt zo'n 2,5 uur. Hierbij ben je iets minder dan 2 uur zelf aan het rijden.
Snowmobile - Cruiser Vertrek Duur Prijs pp
Fresh Tracks - driver 8.30 uur 2,5 uur € 190
Fresh Tracks - passenger 8.30 uur 2,5 uur € 105


Wilderness Ride
Staat een sneeuwscooter tocht in de backcountry van Whistler op je bucketlist? Dan kun je deze afvinken! Met deze tour ontdek je samen met een ervaren gids het fantastische natuur landschap van Whistler en je zult versteld staan van de prachtige uitzichten. De tour duurt ca. 2 uur. Hierbij ben je ongeveer anderhalf uur zelf aan het rijden en deze is geschikt voor alle niveaus, van beginner tot ervaren rijder.
Snowmobile – Wilderness Vertrek Duur Prijs pp
2 Hours - driver 11.00 uur 2 uur € 190
2 Hours - passenger 11.00 uur 2 uur € 105


BC Tour
Deze BC tour van ca. 2,5 uur (waarbij je iets minder dan 2 uur zelf aan het rijden bent) laat je compleet versteld staan. Je rijdt door prachtige, bijna sprookjesachtige bossen, glijdt over witte bevroren meren en geniet van de meest waanzinnige vergezichten. Kortom zoveel indrukken tijdens deze tour, dit wordt ongetwijfeld dé highlight van je vakantie in Whistler. De BC tour is geschikt voor alle niveaus van beginner tot ervaren rijders en kinderen zijn welkom.
Snowmobile – BC Tour Vertrek Duur Prijs pp
2,5 Hours - driver 13.30 uur 2,5 uur € 215
2,5 Hours - passenger 13.30 uur 2,5 uur € 110
Prijzen seizoen 2022-2023

Het Cougar basiskamp ligt op ca. 10 minuten rijden ten noorden van Whistler Village. Je dient op eigen gelegenheid bij het Cougar basiskamp te komen. Dit kan makkelijk door ter plaatse een taxi te regelen.