Excursies en extra's

Maak je wintersportreis compleet door een mooie excursie zoals een wandeling in een bevroren canyon (icewalk) of een tocht met een hondenslede of misschien wel een dagje helikopter skiën! Graag doen wij je een aantal suggesties.

Een liftpas is in Canada en Amerika kun je aanschaffen met 1 of meerdere rustdagen. Voor een weekreis heb je bijvoorbeeld een liftpas voor 5 out of 6 days. Die pas is 5 dagen geldig in een periode van 6 dagen zodat je 1 dag naar keuze niet de piste op gaat en iets anders gaat doen. Indien je liever iedere dag wilt skiën, kunnen we ook een extra skidag toevoegen aan je reis.

Vergeet ook niet om je skihuur aan je boeking toe te voegen als je niet je eigen ski's of snowboard mee wilt nemen. Huurmateriaal is in Noord Amerika duurder dan in Europa. Het is zeer de moeite waard om al vooraf te boeken want als je ter plaatse de winkel in loopt, betaal je het zogenaamde walk in tarief, dat is het hoogste tarief. Wij bieden voor al het huurmateriaal een scherpe prijs en je profiteert volop van de excellente service in de lokale shop.