• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

10 tips voor een familie wintersport in Jasper

Reizen 8 november 2018

Het Canadese Jasper moet niets van een winterslaap hebben. Integendeel, in dit knusse bergdorp annex skiresort is zoveel te zien en te doen!

Je kunt met een gerust hart je kinderen mee naar Jasper nemen voor een familie wintersport met wel heel veel opties. Je begint je reis natuurlijk met een comfortabele rechtstreekse vlucht naar Edmonton zodat je op tijd aankomt. Wel zo prettig voor de kinderen. Vervolgens rij je naar Jasper waar enorm veel keuze is voor een geweldige familie vakantie. We geven je de 10 beste tips:

Tip 1: Skiën natuurlijk! Of snowboarden..

Voor beide disciplines heb je ruim baan op Marmot Basin, hét skigebied van Jasper. De diversiteit is groot, er zijn genoeg mogelijkheden voor zowel beginnende kids, racende tieners en slalommende volwassen. Lees hier meer over alle ins en outs van skiën in Jasper Marmot Basin.

Tip 2: Schaatsen op natuurijs

Gaat het er hier deze winter nog van komen? Een mooie tocht op natuurijs maken?  No worries in Jasper. Daar kun je met een gerust hart een schaatsmiddag inplannen op prachtig zwart natuurijs. Met als bonus een adembenemende omgeving. In Jasper zijn er 2 meren waar je zo’n ultiem schaatsmoment kunt beleven.