• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Hondensledetocht in de buurt van Jasper

Hondensledetocht Moonshiners

Bijna alle wintersporters die naar Canada gaan dromen over deze activiteit: een rit per hondenslee. Dit is je kans! Voor deze tour word je ’s ochtends om 8 uur opgehaald in Jasper. ‘Reis’ met je eigen hondenteam door de stille ongerepte winterse schoonheid van de bergen. Tijdens deze tour kun je diep in het hart van de Canadese Rockies genieten van de frisse berglucht en het prachtige landschap. Onderweg kun je opwarmen en weer op krachten komen met een stevige lunch, gekookt op een open kampvuur en vergezeld van warme appel cider en zelfgemaakte lekkernijen. Tijdens de Moonshiners tour leer je over de geschiedenis van zowel het gebied en de inwoners. Je legt een afstand van ca. 18- 22 kilometer af met de hondenslee.

Glij door de ongerepte vallei met je eigen team van honden. Na een korte instructie heb je de mogelijkheid om je eigen team van 6 tot 8 honden aan te voeren, of je kiest er voor om te laten voorttrekken en iemand anders te laten sturen.

De Moonshiners Tour wordt dagelijks georganiseerd. Voor deze activiteit reis je in ongeveer anderhalf uur naar de stad Valemount (georganiseerd vervoer is inclusief). Tijdens de rit naar Valemount passeer je de Yellowhead pas en zit je opeens in een andere tijdzone dus je hebt een tijdsverschil van een uur.

Excursie Wanneer Duur Prijs pp
Moonshiners van Whiskey Creek voor volwassenen dagelijks ca. 6 uur € 290
Moonshiners van Whiskey Creek voor kids 5-12 jaar dagelijks ca. 6 uur € 195
Moonshiners van Whiskey Creek voor kids 1-4 jaar dagelijks ca. 6 uur € 160