Hondensledetocht in de buurt van Jasper

Hondensledetocht Moonshiners

Bijna alle wintersporters die naar Canada gaan dromen over deze activiteit: een rit per hondenslee. Dit is je kans! ‘Reis’ met je eigen hondenteam door de stille ongerepte winterse schoonheid van de bergen. Tijdens deze tour kun je diep in het hart van de Canadese Rockies genieten van de frisse berglucht en het prachtige landschap. Onderweg kun je opwarmen en weer op krachten komen met een lunch, gekookt op een open kampvuur en vergezeld van warme appel cider en zelfgemaakte lekkernijen. Tijdens de Moonshiners tour leer je over de geschiedenis van zowel het gebied en de inwoners. Je legt een afstand van ca. 18 kilometer af met de hondenslee.

Glij door de ongerepte vallei met je eigen team van honden. Na een korte instructie heb je de mogelijkheid om je eigen team van 6 tot 8 honden aan te voeren, of je kiest er voor om je te laten voorttrekken en iemand anders te laten sturen.

De Moonshiners Tour wordt georganiseerd op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. Voor deze activiteit reis je op eigen gelegenheid (met je huurauto) in ruim anderhalf uur naar de stad Valemount (mocht je liever met een privé transfer gaan, vraag ons naar de mogelijkheden). Tijdens de rit naar Valemount passeer je de Yellowhead pas en zit je opeens in een andere tijdzone dus je hebt een tijdsverschil van een uur. Tip: ontbijt goed en trek warme kleding aan, beide zorgen ervoor dat je warm blijft.

Excursie Wanneer Duur Prijs pp
Moonshiners van Whiskey Creek voor volwassenen Maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag ca. 3 uur € 385
Moonshiners van Whiskey Creek voor kids 6-12 jaar Maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag ca. 3 uur € 260
Niet aanbevolen voor jonge kinderen
Prijzen seizoen 2024-2025