Wildlife spotten in de winter kun je in Jasper

Winter Wildlife tour Jasper

Ook in de winter kun je wildlife ‘spotten’ in Canada. Boek een Winter Wildlife Discovery Tour en de deskundige gidsen zullen je laten zien wat er voor moois te zien is in Jasper National Park. Het is prachtig om te luisteren naar de gidsen, ze zijn getraind om sporen te vinden en er zijn veel dieren te zien in Jasper! Elanden, herten, schapen, geiten, coyotes, vogels en wolven zijn een aantal voorbeelden van wildlife. Je zult op deze tocht geen beren zien, die genieten van hun winterslaap en zullen zich eind maart/begin april pas weer laten zien.

Leer alles over de manier waarop het wildlife bijdraagt aan de rijke diversiteit van het National Park. Luister naar de boeiende verhalen van de gidsen hoe de dieren overleven in de winter in de bergen. De gidsen zijn goed thuis in de geschiedenis, geologie en ecologie van het gebied en beantwoorden graag jouw vragen. Zorg dat je je camera meeneemt want deze reis door de Athabasca Valley staat garant voor diverse hoogtepunten.

Deze tour is de perfecte manier om een geweldige ochtend door te brengen en de beste kans om de wilde dieren van Jasper te zien! Tijdens de Wildlife Discovery Tour reis je per bus en hoef je maar minimaal te wandelen, daarom is deze tour ook geschikt voor (kleine) kinderen. Je blijft altijd op een veilige afstand van de dieren. Jasper National Park is geen dierentuin, maar een wild en beschermd gebied. Het is afhankelijk van het seizoen, het tijdstip van de dag en het weer welke soorten dieren je te zien krijgt. De gids beoordeelt wat de beste route is. De tour duurt ca. 3 uur. Je vertrekt ‘s ochtends om 9 uur.

Excursie Wanneer Duur Prijs pp
Winter Wildlife Discovery Tour voor volwassenen dagelijks 3 uur € 60
Winter Wildlife Discovery Tour voor kids 2-12 jaar dagelijks 3 uur € 30
Prijzen seizoen 2024-2025