Adrenaline in de sneeuw: sneeuwscootertochten

Adrenaline in de sneeuw: sneeuwscootertochten

Activiteiten 3 juni 2023
Else Schepers

Als je bij ons een wintersportvakantie boekt, gaan wij voor de ultieme droomreis en dat houdt niet op bij skiën en snowboarden. Als expert in het organiseren van onvergetelijke droomreizen naar de sneeuw kunnen we je van harte aanbevelen om een sneeuwscootertocht te maken. Beleef de winter op een unieke manier en maak herinneringen die een leven lang meegaan.  

Adrenaline en spanning in overvloed

Een sneeuwscootertochten is niet alleen een leuke maar ook een spannende ervaring. Je kunt een tocht maken om het prachtige landschap te zien maar de adrenaline die je voelt als je over de met sneeuw bedekte paden scheurt, is voor veel wintersporters de belangrijkste reden om deze activiteit te boeken. Een rit op een sneeuwscooter doet je hart sneller kloppen. De krachtige motoren van de snowmobiles zorgen er voor een flinke dosis adrenaline door je aderen!

Sneeuwscooter Whistler

Snowmobile CWA Whistler

Maak kennis met de sneeuwscooter of kies voor de tocht voor ervaren chauffeurs in een veilige, opwindende omgeving. Zodra je gewend bent aan de sneeuwscooter gaat je reis door een prachtig terrein met oude bossen, bevroren meren en adembenemende uitzichten.

Verken de majestueuze bergen 

Noord-Amerika herbergt enkele van 's werelds meest iconische skigebieden, die een prachtig decor vormen voor sneeuwscootertochten. De majestueuze Rocky Mountains bieden een ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid. De routes worden zorgvuldig samengesteld zodat jij de mooiste plekjes te zien krijgt, denk aan met sneeuw bedekte bossen, bevroren meren en adembenemende bergtoppen. 

Sneeuwscooter in Golden in de Kicking Horse Canyon

Snowmobile White & Wild

Op een sneeuwscooter een prachtig ruig gebied ontdekken? Kies dan voor deze snowmobile tour. Je rijdt vanuit Banff of Lake Louise in ca. 1,5 - 2 uur naar de prachtige Kicking Horse Canyon.

Sneeuwscooter in Panorama

Snowmobile Panorama

Kies voor deze snowmobile tour in Panorama als je lekker een dag op pad wilt zijn. Kies voor een halve dag of een hele dag inclusief een heerlijke bbq lunch.

Ervaring is niet vereist

Maak je geen zorgen als je nog nooit op een sneeuwscooter hebt gereden. De ervaren gidsen staan klaar om je te begeleiden en te zorgen voor een veilige en plezierige ervaring. Ze zullen je vertrouwd maken met de bediening van de sneeuwscooter en je voorzien van de benodigde uitrusting, zoals een helm en warme kleding. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met snowmobiles, er zijn tochten voor alle niveaus. Je kunt een scooter zowel alleen als met zijn tweeën huren en bij sommige verhuurders zijn er ook nog verschillen in het vermogen. 

Sneeuwscooter Sun Peaks

Snowmobile Sun Peaks

Altijd al een sneeuwscootertocht willen maken? In Sun Peaks is een breed scala aan snowmobile tours. De tochten gaan naar de backcountry van Sun Peaks met diverse routes langs mooie bevroren meren. Onderweg zie je het prachtige uitzicht op de regio Thompson Nicola.

National Park

Sommige skigebieden liggen in een National Park zoals Banff en Jasper. In deze gebieden is het verboden om op een sneeuwscooter te rijden. Als je vakantie viert in Banff, kun je uitwijken door met een rit van ca. 2 uur in een nabijgelegen gebied zoals Panorama of Kicking Horse te gaan sneeuwscooteren.  

Snowmobile in Whistler

Snowmobile TAG Whistler

Ervaar de volgende stap in het sneeuwmobiel avontuur! Gasten moeten een eerdere ervaring hebben met sneeuwscooters, ATV of waterscooters (jetski). In verband met veiligheid zijn kinderen op deze tour niet toegestaan.

Vraag een offerte voor een wintersportvakantie inclusief sneeuwscootertocht.

Andere blogs in deze categorie:

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte