Snowmobile in Panorama Mountain Resort

Snowmobile Panorama

Op een sneeuwscooter een prachtig ruig gebied ontdekken? Kies dan voor deze snowmobile tour in Panorama. Je kunt kiezen voor de Paradise Basin en Paradise Mine tour. Bij de Paradise Mine tour kun je ’s middags starten om 13.30 uur. Bij de Paradise Basin tour, deze duurt ca. 3,5 - 4 uur, krijg je als extra een heerlijke bbq lunch aangeboden. Daarna is het playtime: gas erop en gaan!

In de prachtige’ bowls’ mag je zelf even helemaal laten gaan. Tijdens de Paradise Mine tour wordt er gestopt bij Paradise Mine cabin waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht onder het genot van een warme chocolademelk en een chocolate chip cookie van de lokale bakker.

Deze activiteit is ook goed te combineren met een verblijf in Banff of Lake Louise, je rijdt in ruim 2 uur naar Panorama. De organisator verzorgt tevens een ophaaldienst vanuit Banff (Deze is alleen te reserveren bij de Paradise Basin tour - vraag ons naar de mogelijkheden). Verblijf je in Panorama? Dan rijd je vanaf het skistation in 5 minuten naar de snowscooter organisatie waar je enthousiast wordt ontvangen.

Je ontvangt een helm, back country uitrusting, broek en jas (tegen betaling of draag je eigen skipak) en laarzen (tegen betaling). Neem je eigen handschoenen mee. De gekwalificeerde gidsen voorzien je van alle instructies over hoe de snowscooter werkt. Wanneer je gewend bent aan het besturen van een snowscooter, vertrek je naar de wildernis. De gids zal meerdere keren stoppen om fascinerende verhalen te vertellen over de geschiedenis van het gebied en het land. Genoeg tijd om prachtige foto’s te maken! Je gaat tot ca. 2450 meter hoogte.

Snowmobile Panorama Duur Prijs driver Prijs passenger
Paradise Mine (middag 13.30 uur) 2,5 - 3 uur € 205 € 105
Paradise Basin incl. bbq lunch (ochtend 09.00 uur) 3,5 - 4 uur € 245 € 125
Prijzen seizoen 2023-2024