Excursies voor je wintersport vakantie in Banff

Bekijk hier alle excursies die je kunt boeken als je met ons op vakantie gaat naar Banff. Sommige excursies vinden plaats in de omliggende skigebieden, zoals helikopterskiën, dat is namelijk niet toegestaan in de provincie Alberta, daarom hebben we daarvoor de locatie Panorama gekozen, dat ligt op ruim 2 uur rijden van Banff. Als je niet zelf wilt of kunt rijden, bieden we deze excursie met een transfer aan. Ook sneeuwscootertochten zijn verboden in Banff vanwege de bescherming van het National Park. Gelukkig ligt Banff op korte afstand van de provinciegrens met British Columbia en kunnen we je deze excursie daarom ook aanbieden tijdens je wintersportvakantie in Banff. De mooiste hondensledentocht in de hele regio vind je in Banff National Park. De tochten starten in Lake Louise en vinden plaats 2 National Parks op de grens van de provincie Alberta en British Colombia. Bekijk hier alle mogelijkheden, je leest bij de informatie van de excursie of er dan vervoer vanuit Banff aangeboden wordt.

Heliski Selkirk Tangiers Revelstoke
Excursie
Details
Selkirk Tangiers Heliski Revelstoke
Als je van Banff naar Whistler reist of je maakt een skisafari die je langs Revelstoke brengt, dan is een heliski arrangement bij Selkirk Tangiers een absolute aanbeveling. De organisatie is degelijk en je mag rekenen op jarenlange ervaring, al sinds 1978 zijn ze actief in de regio.
Hondenslede tocht in Lake Louise
Excursie
Details
Hondensledetocht Great Divide Tour
Deze tocht is geweldig, je reis met de hondenslee tussen Banff National Park en Yoho National Park, dat is de grens van de Continental Divide, de bergen die de provincie Alberta en British Colombia van elkaar scheiden.
Great Canadian Heliski Golden
Excursie
Details
Great Canadian Heliski
Nummer 1 op menig bucketlist is ongetwijfeld heliskien in Canada. Great Canadian Heliski in Golden is dè specialist in het organiseren van dit arrangement. Groot voordeel is dat je met een kleine groep van maximaal 4 personen de magische champagne poeder gaat ontdekken.
RK Heliski Panorama
Excursie
Details
RK Heliski Panorama
Dit is de meest voordelige optie om kennis te maken met helikopterskiën. Ga vanuit Banff of Lake Louise een dag helikopter skiën of boarden in Panorama. Rij zelf in ruim 2 uur naar Panorama of maak gebruik van onze transfer en kies voor een dag met 3 of 5 runs.
Snowmobile Golden
Excursie
Details
Snowmobile White & Wild
Op een sneeuwscooter een prachtig ruig gebied ontdekken? Kies dan voor deze snowmobile tour. Je rijdt vanuit Banff of Lake Louise in ca. 1,5 - 2 uur naar de prachtige Kicking Horse Canyon.
Sleigh Rides Banff
Excursie
Details
Paardensleetocht Banff
Altijd al willen ontdekken via welke route de pioniers West-Amerika verkenden? Ontdek het met deze sleetocht en geniet van een prachtige tocht door de Candadese Rockies met een slee die voortgetrokken wordt door paarden.
Huurmateriaal Banff
Huurmateriaal
Details
Huurmateriaal Banff
Als je geen eigen materiaal mee wilt nemen, zorg dan dat je vooraf je wintersportmateriaal via ons huurt, dat is een stuk voordeliger dan ter plaatse de winkel inlopen! Boek je ski's of snowboard vooraf via ons voor een scherpe prijs.
Winter Wildlife snowshoe Lake Louise
Excursie
Details
Sneeuwschoenentochten Lake Louise
Sneeuwschoenwandelen is een fantastische activiteit om kennis te maken met het landschap van Lake Louise. Luister naar de fascinerende verhalen van de gids over de geschiedenis van Lake Louise en geniet van de adembenemende uitzichten.
Guided Adventures
Excursie
Details
Guided Adventures
Ontdek onder begeleiding van een professionele, lokale gids het skigebied van SkiBig3. Ideaal als je in Banff of Lake Louise verblijft. Je hebt de keuze uit een 1, 2 of 3 daags programma.
Johnston Canyon Icewalk
Excursie
Details
Johnston Canyon Icewalk Banff
Deze begeleide wandeltocht van 3,5 tot 4 uur gaat langs, door, in en naar het wonder de Johnston Canyon. Op weg naar het eindpunt loopt de route langs de Bow Valley Parkway en onderweg zal de gids je bijpraten over dit wonder der natuur.
Snowmobile Panorama
Excursie
Details
Snowmobile Panorama
Kies voor deze snowmobile tour in Panorama als je lekker een dag op pad wilt zijn. Kies voor een halve dag of een hele dag inclusief een heerlijke bbq lunch.
Private Ice Climbing Tour
Excursie
Details
IJsklimmen Banff
Leren ijsklimmen in de Canadese Rockies is een onvergetelijke ervaring. Gecertificeerde gidsen leren je de basis van het ijsklimmen zoals hoe de ijs bijl vastgehouden moet worden en welke technieken er gebruikt worden tijdens het ijsklimmen.
Helikopter rondvluchten Banff
Excursie
Details
Helikopter rondvluchten Banff
Banff ontdekken vanuit de lucht? Dan hebben wij de ideale activiteit : een helikopter rondvlucht! Tijdens dit spectaculaire avontuur vlieg je langs bergtoppen, alpenweiden en ongerepte meren.
Helikopter rondvluchten Clearwater
Excursie
Details
Rockies Heli Canada Adventures
Abraham Lake ontdekken vanuit de lucht? Boek dan een helikopter rondvlucht! Tijdens dit spectaculaire avontuur vlieg je langs bergtoppen, alpenweiden en ongerepte meren.
Discover Banff Winter Wildlife Tour 
Excursie
Details
Discover Winter Wildlife Banff
Tijdens deze tour rijd je in een comfortabele minibus langs alle highlights van Banff en beleef je de wildlife in haar natuurlijke omgeving. Luister naar het boeiende verhaal van de geschiedenis van Bow Valley en hoe het veranderde toen drie spoorwegwerkers een geheime schat ontdekten.
Hondensledetochten Snowy Owl
Excursie
Details
Hondensledetochten Snowy Owl
Wil jij je eigen hondenslede besturen? Dan ben je bij Snowy Owl Sled Dog Tours aan het juiste adres! Boek een self-driven sled en geniet van een prachtige tocht.
Vraag een vrijblijvende offerte