Maak een fantastische helikopter rondvlucht in Banff

Helikopter rondvluchten Banff

Three Sisters Peaks Tour – 25 minuten
Ga voor 25 minuten vol actie! Deze helikopter vlucht is perfect als je voor de eerste keer een rondvlucht per helikopter gaat maken. Het avontuur gaat langs de Three Sisters Peaks, naar de Spray Valley en langs de prachtige Goat Range. Tijdens de retourvlucht heb je een prachtig uitzicht op de Bow River.

Mount Assiniboine Glacier Tour – 35 minuten
Deze sensationele vlucht bevat alle bezienswaardigheden van de Three Sisters Peaks tour en brengt je naar de ‘Matterhorn van de Canadese Rockies' zoals Mount Assiniboine ook wel genoemd wordt. Deze berg rijst majestueus op tot 3.611 meter (11.870 voet) langs de Great Divide. De omringende gletsjers en icefalls zullen je verbazen! Om de Gloria gletsjer en Mount Assiniboine van zo dichtbij te zien is werkelijk spectaculair. Dit is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

De tours starten ten zuiden van Canmore (ca. 40 minuten van Banff). Vergeet niet om comfortabele en warme kleding te dragen en vergeet vooral de camera niet! De vluchten kunnen dagelijks om 11:00 of 14:30 uur geboekt worden en zijn altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Minimum aantal is 2 personen.

ExcursieWanneerDuurPrijs pp hoogseizoenPrijs pp laagseizoen
Three Sisters Peaks Tourdagelijks25 min€ 240€ 225
Mount Assiniboine Glacier Tourdagelijks35 min€ 320€ 305
Laagseizoen 1 november - 31 december / Hoogseizoen: 1 januari - 30 april
Prijzen seizoen 2024-2025