• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Maak een fantastische helikopter rondvlucht in Banff

Helikopter rondvluchten Banff

Three Sisters Peaks Tour – 12 minuten
Ga voor 12 minuten vol actie! Deze helikopter vlucht is perfect als je voor de eerste keer een rondvlucht per helikopter gaat maken. Het avontuur gaat langs de Three Sisters Peaks, naar de Spray Valley en langs de prachtige Goat Range. Tijdens de retourvlucht heb je een prachtig uitzicht op de Bow River.

Mount Assiniboine Glacier Tour – 30 minuten
Deze sensationele vlucht bevat alle bezienswaardigheden van de vorige tours en het vervoer naar de ‘Matterhorn van de Canadese Rockies' zoals Mount Assiniboine ook wel genoemd wordt. Deze berg stijgt majestueus tot 3.611 meter (11.870 voet). De omringende gletsjers en icefalls zullen verbazen! Om de Gloria gletsjer en Mount Assiniboine van zo dichtbij te zien is werkelijk spectaculair. Dit is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Royal Canadian Tour – 40 minuten
De Royal Canadian is een uitbreiding op de Three Sisters Peaks Tour. Deze reis gaat naar de hoogtes van de Goat Range pas en langs de Sundance Range van Banff National Park, waar je bergtoppen, alpenweiden en ongerepte meren zult zien. Een geweldig avontuur!

De tours starten ten zuiden van Canmore (ca. 40 minuten van Banff). Vergeet niet om comfortabele en warme kleding te dragen en vergeet vooral de camera niet! De vluchten kunnen dagelijks vanaf ca. half 9 ’s ochtends tot ca. half 5 's middags geboekt worden en zijn altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Minimum aantal is 2 personen.

Excursie Wanneer Duur Prijs pp
Three Sisters Peaks Tour – 12 Minutes dagelijks 12 min € 145*
Mount Assiniboine Glacier Tour – 30 minutes dagelijks 30 min € 240*
Royal Canadian Tour – 40 Minutes dagelijks 40 min € 320*
*Prijzen seizoen 2020-2021