Vlieg per helikopter naar Abraham Lake (Bubbles Tour)

Rockies Heli Canada Adventures

Rockies Heli Canada Adventures biedt verschillende helikopters tours aan inclusief fantastische wandeltochten.

Bubbles Heli Tour – vlucht van 20 minuten + 1 uur sneeuwschoenwandelen
De Bubbles Tour is een unieke Canadese ervaring. Tijdens deze tour bezoek je een ongelooflijk natuurverschijnsel dat plaats vind op Abraham Lake. De ‘bubbles’ zijn bevroren methaangasbellen uit het plantenleven, deze bevinden zich op verschillende dieptes onder het meeroppervlakte wat een fantastisch mooi natuurverschijnsel veroorzaakt! Deze tour is inclusief een warme lunch terug op de basis.

The 6 Glacier Tour – vlucht van 20 minuten + 1 uur sneeuwschoenwandelen
Maak je klaar voor de meest indrukwekkende 20 minuten van je leven! Deze 20 minuten durende helikoptervlucht brengt je langs veel natuurlijk schoon en gletsjers. Je maakt een hike van ongeveer 1 uur. Wil je liever geen hike maken? Dan kun je ook alleen de helikopter tour boeken.

The Epic Summit Tour – vlucht van 30 minuten + 1 uur sneeuwschoenwandelen
Deze tour neemt je gedurende 30 minuten mee langs mooie gletsjers en watervallen over het prachtige Wilson Icefield. Je maakt een hike van ongeveer 1 uur. Wil je liever geen hike maken? Dan kun je ook alleen de helikopter tour boeken.

The Complete Columbia Icefield Tour – vlucht van 55 minuten + 1 uur sneeuwschoenwandelen
De naam zegt het al, ‘een complete Columbia Icefields tour’ en dat is precies wat deze tour inhoudt, volop 55 minuten genieten van het prachtige landschap omhult door sneeuw en ijs. Je maakt een hike van ongeveer 1 uur. Wil je liever geen hike maken? Dan kun je ook alleen de helikopter tour boeken.

Excursie Wanneer Duur Prijs pp
Bubbles Tour dagelijks 20 min vlucht + 1 uur sneeuwschoenwandelen (incl. lunch) € 330
The 6 Glacier Tour dagelijks 20 min vlucht + 1 uur sneeuwschoenwandelen € 230
The Epic Summit Tour dagelijks 30 min vlucht + 1 uur sneeuwschoenwandelen € 380
The Complete Columbia Icefield Tour dagelijks 55 min vlucht + 1 uur sneeuwschoenwandelen € 640
The 6 Glacier Tour dagelijks 20 min vlucht € 170
The Epic Summit Tour dagelijks 30 min vlucht € 315
The Complete Columbia Icefield Tour dagelijks 55 min vlucht € 575
Je dient op eigen gelegenheid naar Cline River (Clearwater county) af te reizen. Als je start in Jasper, rij je na ca. 150 km / 2 uur tot aan de Saskatchewan River Crossing waar je afslaat richting Nordegg. Vandaar is het nog een half uur naar de helibasis. Reken zeker 2,5 uur totaal vanaf Jasper en dat is zonder sightseeing onderweg. Vanuit Banff moet je zeker 2 uur totaal rekenen om er te komen. Als je een dag in je reisschema hebt om van Jasper naar Banff te rijden over de Icefields Parkway, dan is deze stop ideaal. Je kunt dan zowel sightseeing doen op de Icefields Parkway en halverwege een helikoptervlucht inplannen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vergeet niet om comfortabele en warme kleding te dragen en vergeet vooral de camera niet! De vluchten kunnen dagelijks geboekt worden en zijn altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Minimum aantal is 2 personen, maximale aantal per helikopter is 6 personen. Tip: je kunt voor een toeslag een stoel voorin de heli reserveren, dan heb je gegarandeerd het beste uitzicht.

Prijzen seizoen 2023-2024