• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Helikopterskiën in de buurt van de Canadese plaats Golden

Great Canadian Heliski

Great Canadian Heliskiing is een boutique heliski organisatie en bestaat sinds 1988. De organisatie is ideaal gelegen tussen Revelstoke en Golden op ca. 4 uur rijden van Calgary Airport. GCH heeft een heliski terrein van 439 km² met meer dan 150 afdalingen. Je hebt keuze uit 2 tot 6 daagse pakketten inclusief overnachting(en) en daarnaast biedt GCH veel maatwerk, het motto is any length any day.

Met een ongelimiteerd aantal verticale skimeters en kleine groepen van maximaal 4 personen is de aandacht compleet gericht op skiën, poedersneeuw en meters maken. Je verblijft in de Heather Mountain Lodge waar je ook gebruik kunt maken van een outdoor hot tub en een onsite masseur. Geniet van de typisch Canadese maaltijden en sta de volgende dag weer vroeg op voor een geweldige skidag in de Selkirk en Purcell Mountains waar meer dan 14 meter lichte poedersneeuw per jaar valt.

De vraag naar populaire data is groter dan het aanbod, je moet daarom echt heel vroeg plannen als je deze bucketlist vakantie wilt maken. Het is niet ongebruikelijk om een heliskivakantie 2 jaar van te voren al te boeken om je ideale data te kunnen vastleggen. In onze Great Canadian heliskiing blog lees je meer over Great Canadian Heliskiing en zie je alle prijzen op een rij.