Heli-ski

Het is de witte droom van veel wintersporters: een dagje met een helikopter op pad om te helikopter skiën. Een onvergetelijke ervaring, daar lijkt iedereen het over eens. Het grootste aanbod voor helikopterskiën vind je in Canada. In Amerika is het op de meeste plaatsen verboden.

Er zijn een aantal mogelijkheden om te heli-skiën in Canada. Je kunt ergens een week gaan (piste)skiën en dan 1 of 2 dagen een uitstapje maken met een heliski arrangement, dat zijn zogenaamde dagarrangementen. Wij bieden dagarrangementen aan in Panorama, Golden, Revelstoke en Whistler, deze kosten tussen de € 850 en € 1.500 per persoon per dag. Naast deze kosten zijn er de normale kosten voor een skivakantie naar Canada met vlucht, accommodatie en lokaal vervoer. Voor de dagen dat je gaat heliskiën heb je dan geen skipas nodig.

Een andere optie is een arrangement van meerdere dagen inclusief maaltijden en accommodatie. De accommodatie kan in óf in de buurt van een skigebied zijn óf vanaf een afgelegen accommodatie die specifiek voor dit doel gebruikt wordt, dit wordt een remote lodge genoemd. De prijs varieert enorm en de prijs hangt af van hoeveel mensen in een groep skiën, 1 leraar op 4 personen is duurder dan 1 leraar op 10 personen. Het verblijf is zeer divers, van eenvoudige lodges met halfpension tot luxe lodges met mooie wijnen en een gerenommeerde chef kok. De prijs varieert tussen de € 1.000 - € 4.000 per dag. Dit soort arrangementen zijn meestal voor 3, 4 of 5 (ski)dagen en maken we op maat voor je.

Als je voor een remote lodge voor 3 of 4 dagen kiest maken we meestal een reisvoorstel dat je een dag of 3 eerder vertrekt en eerst aantal dagen in een skigebied 'in skiet' en vervolgens verhuist naar de lodge om daar een dag of 3 of 4 of 5 te verblijven. Je kunt dit solo doen of met 2 personen of met meerdere mensen. Als je met tenminste 4 personen bent kunnen we ook een privé arrangement (eigen helikopter) samenstellen met een van de lokale operators.

Lees hieronder meer of vraag direct een offerte.
OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte