Skiën in Jasper nu wel heel bereikbaar!

Skiën in Jasper nu wel heel bereikbaar!

Inspiratie25 november 2021
Josee Schouten

Het dorp is supergezellig, het skigebied geschikt voor elk niveau en de natuur eromheen overweldigend. Een wintervakantie naar Jasper is nu wel heel bereikbaar, dankzij een directe vlucht én directe bustransfer!

Jasper is het geheime pareltje van de Rocky Mountains. Naast goed skiën kun je hier heel goed elanden spotten, hondensledetochten maken, sterren bekijken, ijswandelen, ijsklimmen…. Wat ons betreft de perfecte plek voor een allround wintersportvakantie. En dit seizoen legt men wederom de rode loper uit voor ‘guests from Holland’. Met een speciale shuttleservice van Edmonton naar Jasper, aansluitend op de KLM-vlucht van Amsterdam. Dus vanuit het vliegtuig meteen in de bus, linea recta naar Jasper!

Deze shuttleservice wordt aangesloten op de rechtstreekse vlucht die op zaterdag in Edmonton aankomt en naar Jasper vertrekt. Die shuttleservice is op zich niet nieuw maar Jasper en KLM hebben de handen ineengeslagen en gezorgd voor een extra transfer die aansluit op de KLM vlucht. Perfect voor de Nederlandse wintersporter!

Boek een reis inclusief de transfer

Als je bij ons een wintersportvakantie boeken naar Jasper én met KLM vliegen kun je een huurauto of een transfer boeken. En je krijgt als gast van WCA nog een super fijn voordeel: je wintersportuitrusting (ski’s/board en schoenen) gaat gratis mee op de KLM vlucht naar Edmonton (lees meer) . Vraag nu een offerte aan!

KLM brengt je rechtstreeks naar Edmonton waar een transferbus je naar wintersportdorp Jasper brengt

Wanneer en voor welke KLM vlucht?

Deze speciale shuttleservice is afgestemd op de rechtstreekse KLM vlucht, die op zaterdag aankomt in Edmonton. De shuttle vertrekt direct na aankomst van de vlucht en arriveert zo'n 4 uur later in Jasper. De shuttle terug naar Edmonton International Airport sluit precies aan op de retourvlucht.

Dusss…heb je plannen voor een wintersportavontuur in Jasper, grijp dan nu je voordeel! Bel of mail ons voor een offerte!

Lees ook:

IJsklimmen in Jasper National Park: yes we Canyon!

Jasper, de geheime winterparel van Alberta

Wildlife experience in Jasper National Park

Wintersportactiviteiten voor groot en klein in Jasper

Andere blogs in deze categorie:

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte