Leuke activiteiten voor je wintersportvakantie in Jasper

Bekijk hier allerlei mogelijkheden om je wintersportvakantie naar Jasper en het skigebied van Marmot Basin nog mooier te maken. Er zijn diverse excursies mogelijk die je kunt boeken als je met ons op vakantie gaat naar Jasper. Sommige excursies vinden plaats in de buurt van Jasper. Het vervoer naar je activiteit is dan bij de prijs inbegrepen.

Jasper Train Tours
Excursie
Details
Dagexcursies per trein Jasper
Geniet van het uitzicht van de adembenemende Canadese Rockies terwijl je ontspant op deze comfortabele treinreis. Je reist per trein langs de oevers van de machtige Fraser River en in de in British Columbia gelegen Robson Valley.
Downtown Foodie Tour
Excursie
Details
Downtown Foodie Tour Jasper
Deze fantastische, 3 uur durende food tour is een geweldige ervaring om kennis te maken met de gastronomie van Canada. Met een gids loop je 1,5 kilometer en leer je van alles over de geschiedenis van Jasper. Kom de beste verhalen van de stad te weten tijdens de tour.
Iceclimbing Jasper
Excursie
Details
IJsklimmen Jasper
Leren ijsklimmen in de Canadese Rockies is een onvergetelijke ervaring. Leer van gecertificeerde gidsen de basis van het ijsklimmen en geniet van deze spannende uitdaging in de bevroren wereld van de adembenemende Maligne Valley.
Maligne Canyon Jasper
Excursie
Details
Maligne Canyon Icewalk Jasper
Bind de sneeuw spikes onder je winter schoenen, trek warme handschoenen aan en ga terug in de tijd in de Maligne Canyon. Tijdens deze tocht wandel je onder begeleiding van een gids door de kloof van de Maligne Canyon, één van Jasper’s meest interessante uitstapjes om in de winter te doen!
Huurmateriaal Jasper
Huurmateriaal
Details
Huurmateriaal Jasper
We hebben zeer aantrekkelijke huurtarieven voor je afgesproken met de skishop in Jasper. Regel je skihuur vooraf om van dit voordeel te profiteren. Je kunt je huur ski's ter plaatse laten bewaren voor de volgende dag dus je hoeft niet meer te slepen met ski's!
Winter Wildlife tour
Excursie
Details
Winter Wildlife tour Jasper
Ook in de winter kun je wildlife ‘spotten’ in Canada. Het is prachtig om te luisteren naar de gidsen, ze zijn getraind om sporen te vinden en er zijn veel dieren te zien in Jasper! Elanden, herten, schapen, geiten, coyotes, wolven, en elanden zijn een aantal voorbeelden van wildlife.
Moonshiners of Whiskey Creek
Excursie
Details
Hondensledetocht Moonshiners
Tijdens deze tour kun je diep in het hart van de Canadese Rockies genieten van de frisse berglucht en het prachtige landschap. Onderweg warm je op met een stevige lunch, gekookt op een open kampvuur en vergezeld van warme appel cider en zelfgemaakte lekkernijen.
Helikopter rondvluchten Clearwater
Excursie
Details
Rockies Heli Canada Adventures
Abraham Lake ontdekken vanuit de lucht? Boek dan een helikopter rondvlucht! Tijdens dit spectaculaire avontuur vlieg je langs bergtoppen, alpenweiden en ongerepte meren.
Catski in Jasper
Excursie
Details
Catski Jasper
Ga een dag catskiën tijdens je vakantie in Jasper. Een dag catskiën is een dag in de poedersneeuw skiën. Je wordt met een snowcat naar boven gebracht, waarna je prachtige afdalingen maakt.
Vraag een vrijblijvende offerte