Vroegboekkorting voor Whistler

Vroegboekkorting voor Whistler

Inspiratie27 maart 2023
Else Schepers

Het is nooit te vroeg om te dromen over je volgende reis. Boek tijdig je skivakantie naar Whistler in British Columbia en profiteer van lage prijzen voor Canada's grootste skigebied: Whistler Blackcomb. Het skigebied met meer dan 200 pistes is één grote speeltuin, gevuld met poedersneeuw en cruisers. Weet je niet wat een cruiser is? Lees dan ons artikel over skitermen die je moet kennen in Canada en Amerika.

Goed, terug naar Whistler. Denk aan zo´n 12 meter gemiddelde sneeuwval per seizoen, denk aan meer dan 200 afdalingen verdeeld over 2 bergen, denk ski-in & ski-out, denk grootste skigebied van Noord Amerika. En probeer daar nog eens eindeloos veel leuke activiteiten en een legendarische dorpssfeer bij te bedenken. Je snapt het, Whistler staat op de BUCKETLIST van wintersporters over de hele wereld.

Boek tijdig je skivakantie naar Whistler in British Columbia en profiteer van interessante kortingen

Boek voor 30 april voor de maximale vroegboekkorting

Als je extra vroeg boekt, krijg je niet alleen de eerste keuze bij de accommodaties, bijvoorbeeld voor drukke periodes zoals de Kerstvakantie, maar het levert je ook nog eens een fixe korting op. De eerste vroegboekkorting van deze komende winter verloopt in april dus als je een skivakantie naar Canada overweegt, vraag dan nu een offerte voor je reis.  

Twee bergen, 1 skigebied

Fans weten het al: Whistler Mountain en Blackcomb Mountain vormen de twee bergen van het skigebied en op beide bergen zijn ruim 100 afdalingen, samen dus meer dan 200 runs! De bergen worden onderling verbonden met de wereldberoemde Peak2Peak gondel. Wil je meer weten over Whistler? Lees dan verder: Whistler, het dorp en het skigebied of lees welke accommodaties onze favorieten zijn in: Familieski & Whistler: wat een match!

Of ….. vraag direct een offerte  

Bekijk de aanbieding van Air Canada naar Whistler inclusief vlucht, vervoer, liftpas en hotel

Offerte aanvraag

Andere blogs in deze categorie:

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte