Array
(
  [0] => Array
    (
      [afbeelding_id] => 6753
      [code] => 57c33bb8c54427e8.jpg
      [afbeeldingcategorie_fk] => 0
      [original_name] => 57c33bb8c54427e8.jpg
      [persoon_fk] => 72
      [width] => 500
      [height] => 500
      [naam_tr] => Inreisvoorwaarden Canada-1636640556
      [omschrijving_tr] => 
    )

)

Inreisvoorwaarden Canada

Update: 31 maart 2022

Per 1 oktober 2022 zijn alle COVID-19 beperkingen voor Canada beëindigd. 

Dit betekent dat je op dit moment niet aan hoeft te tonen dat je gevaccineerd bent. Je hoeft niet meer te testen voor vertrek of bij aankomst. De Arrive can app hoef je niet meer te gebruiken maar deze kun je nog wel vrijwillig gebruiken om je informatie te uploaden. 

Wat als er weer nieuwe inreisbeperkingen komen?

Mochten er opnieuw inreisbeperkingen gaan gelden, dan hoor je dat uiterlijk enkele weken voor vertrek. Er is een verschil tussen niet kunnen reizen of niet willen reizen. Als het niet kan, zoals door een inreisverbod, dan annuleren wij de reis en krijg je 100% van je betaalde reissom terug, met uitzondering van eventuele non refundable elementen. Als de reis uitgevoerd kan worden maar jij toch liever niet wilt gaan, kun je annuleren conform onze voorwaarden

Een voorbeeld hiervan is code oranje. We hebben vorig jaar de hele winter skireizen uitgevoerd, ook toen Canada veranderde naar de kleurcode oranje. De beperkingen waren zo minimaal, dat de reis goed uitgevoerd kon worden. Wij houden je in zo’n geval zeer nauwkeurig op de hoogte van de actualiteiten en belangrijke zaken. Een ander voorbeeld is een quarantaineverplichting bij terugkeer in Nederland, door ons wordt dit niet gezien als inreisbeperking om te mogen annuleren. Als je ongevaccineerd geboekt hebt en er komen weer verplichte vaccinaties, dien je hieraan te voldoen of voor eigen kosten te annuleren. 

Voor de terugreis naar Nederland zijn er op dit moment geen bijzondere maatregelen meer.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De normale regels voor reisdocumenten waaronder een ETA reistoestemming zijn nog steeds van kracht.