• Home
 • Contact
 • + 31 (0) 162 497 500
Array
(
  [afbeelding_id] => 6379
  [code] => 9b776946856971bc.jpg
  [afbeeldingcategorie_fk] => 0
  [original_name] => 9b776946856971bc.jpg
  [persoon_fk] => 72
  [width] => 500
  [height] => 500
  [naam_tr] => Algemene informatie: Corona -1594896170
  [omschrijving_tr] => 
)

Algemene informatie: Corona

Update midden juli 2020

Op dit moment zijn er wereldwijd nog reisbeperkingen vanwege het coronavirus. Vanuit de EU is Canada inmiddels als veilig land bestempeld en Canadezen zijn weer welkom bij ons. Wij hopen dat we nog deze zomer zullen horen dat ook Canada haar grenzen open zet voor ons. In de Verenigde Staten is nog geen goede inschatting te maken, wij verwachten dat dit nog wel wat langer zal duren. 

Veel mensen zullen deze zomer niet reizen zoals ze wellicht van plan waren. Nu is het perfecte moment om te kiezen voor een prachtige wintersportvakantie! Als je het aan durft om nu te boeken belonen we je met veel aandacht, scherpe prijzen en super flexibele annuleringsvoorwaarden.

We willen natuurlijk wel dat je zonder risico en zonder verplichting nu je droomreis kunt boeken. Daarom bieden wij aan dat je jouw reis mag annuleren tot 1 oktober aanstaande. No questions asked. Dus niet alleen als je wilt annuleren door een corona gerelateerde maatregel maar in alle gevallen. En we beloven je niet alleen dat je zonder kosten kunt annuleren, maar ook dat je jouw aanbetaling terug krijgt, dus geen voucher of een tegoed, maar je ontvangt de aanbetaling van ons terug op je rekening.

Na 1 oktober is het gevaar helaas nog niet geweken. Komt er een tweede golf? Is het land waar je naar toe wilt tegen die tijd veilig genoeg? Vragen die ons ook bezig houden. Daarom gaan we voor iedere reis de voorwaarden zo flexibel mogelijk invullen. Lees hier onze artikelen over corona:

De reactie van Wintersport Canada Amerika op de corona uitbraak was een grootschalige repatriëring van wintersporters


Wat zjn de voorwaarden als je nu met de dreiging van corona een wintersport naar Canada of Amerika boekt


Boek ook na 1 oktober zonder stress je wintersport vakantie naar Canada of Amerika

Tegen de tijd dat we echt weer gaan reizen (dat is voor onze organisatie op zijn vroegst in december) zullen we op deze pagina meer informatie publiceren over de specifieke maatregelen op de luchthaven, in het vliegtuig en in je accommodatie. Over het algemeen geldt altijd het volgende:

 • Je gaat bij ons alleen op reis als het reisadvies groen of geel is voor jouw vakantiebestemming.
 • Jouw vakantiebestemming heeft vrij toegang voor toeristen zonder dat je in quarantaine moet.
 • De lokale gezondheidszorg is onder controle en de accommodatie heeft maatregelen genomen.
 • Op jouw bestemming zijn naast het skigebied ook restaurants en winkels vrij toegankelijk.

Terug naar alle Algemene informatie.