EpicMix, de leukste app voor je wintersport

EpicMix, de leukste app voor je wintersport

Nieuws 2 december 2021
Else Schepers

Haal nog meer uit je vakantie met EpicMix, de app van de Vail group voor heel veel skigebieden waaronder Whistler, Park City, Keystone, Breckenridge en Vail. Optimaliseer je tijd op de berg door in de app de wachttijden per lift te bekijken. Epic Mix is een gratis app en waarmee je je prestaties op de berg kunt volgen én je afstanden kunt bijhouden.

EpicMix, de app van je Epic skipas

Daarnaast krijg je superveel informatie via de app. Epic Mix werkt met GPS dus je kunt precies je locatie in het skigebied zien. Nieuw voor seizoen 21/22: EpicMix Time geeft voorspellingen van de wachttijden bij de liften zodat je beter kunt plannen en dus meer kunt skiën of boarden. Vind de liften met de kortste wachttijden gedurende de hele dag, zodat je jouw tijd op de berg kunt maximaliseren. Deze feature zit in de app voor deze skigebieden: Vail, Beaver Creek, Whistler Blackcomb, Breckenridge, Park City, Keystone, Crested Butte, Heavenly, Northstar en Kirkwood.


EpicMix, de app van de EPIC skipas voor o.a. Breckenridge, Vail, Keystone, Park City en Beaver Creek

Navigeer op de berg als een echte pro!

In de app heb je interactieve kaarten zodat je precies de lift en pistestatus kunt zien, je kunt zien waar jij je in het skigebied bevindt door de GPS status. Daarnaast zie je de actuele stand van zaken over welke afdalingen geprepareerd zijn en kun je met web cams de situatie ter plaatste bekijken. 


Live statistieken en restaurants reserveren

Er zijn talloze statistieken zodat je ziet wat je hebt gedaan, denk aan de hoogte overbrugging, het aantal liften, het aantal dagen in het skigebied etc. Je kunt ook via de app een restaurant reserveren. Wel zo handig als je weet dat je over een uurtje bij dat restaurant bent en dan je tafel klaar staat toch?

Epic Mix, de app voor foto's en challenges in het skigebied

Ski jij deze winter met een Epic pass? Zodra je een epic accouht hebt, kun je deze ook in de app activeren. Download de EPIC MIX app voor Android of voor Apple Iphone.  De EPIC pas is een pas die tijdelijk beschikbaar is, voor seizoen 21/22 is de verkoop gesloten. Vraag meer informatie

Andere blogs in deze categorie:

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte