• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500
EpicMix, de leukste app voor je wintersport

EpicMix, de leukste app voor je wintersport

Nieuws23 januari 2017
Else Schepers

Haal nog meer uit je vakantie met EpicMix, de app van de Vail group. Optimaliseer je tijd op de berg door in de app de wachttijden per lift te bekijken. Deze coole nieuwe app werkt met GPS dus je kunt precies je locatie in het skigebied zien. Epic Mix is een gratis app en volgens eigen zeggen de enige gratis app waarmee je je prestaties op de berg kunt volgen én je afstanden kunt bijhouden, foto’s kunt maken én mee kunt doen aan diverse challenges.

EpicMix, de app van je Epic skipas

Daarnaast krijg je superveel informatie via de app. Epic Mix is beschikbaar in skigebieden zoals Breckenridge, Keystone, Vail en Park City Mountain Resort. Je kunt gratis foto’s uit de app delen of tegen betaling alle foto’s downloaden.

EpicMix, de app van de EPIC skipas voor o.a. Breckenridge, Vail, Keystone, Park City en Beaver Creek

EpicMix classic

Verzamel digitale ‘pins’. Deze pins kun je verdienen met challenges op het gebied van hoogteverschil, aantal liften, aantal dagen op de pistes, aantal genomen foto’s. check-in’s in het resort etc. EpicMix geeft je ook informatie waar je de geprepareerde pistes kunt vinden.

EpicMix photo

EpicMix Photo biedt gratis on-mountain foto’s. Als je alle foto’s wilt delen of downloaden betaal je USD 50.

EpicMix challenge

uitdagingen zijn niet alleen voor de experts. Je kunt met de EpicMix Challenges een uitdaging voor iedere leeftijd en elk niveau vinden. Je logt in op één van de EpicMix kanalen (app, mobile, desktop) en selecteert je challenge op basis van niveau (beginner, gevorderd, vergevorderd of expert), type (hoogte overbrugging, aantal liften, aantal dagen in het skigebied) en de lengte (1 dag of meerdere dagen of een heel seizoen). Je kunt openbare challenges doen en ook vrienden uitnodigen voor een challenge.

Lees meer over de Epic skipas

Epic Mix, de app voor foto's en challenges in het skigebied

Ski jij deze winter met een Epic pass? Zodra je een epic pass hebt, kun je een epicmix.com account activeren. Vraag een offerte voor een reis inclusief EPIC skipas!


Andere blogs in deze categorie:

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte