• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Reis omschrijving

Skisafari Offline in Alberta
+31(0)162 497 500
Vlucht inclusiefHuurauto inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

De skisafari Offline in Alberta is al jaren de meest geboekte reis. Dat komt door de combinatie van een prachtige reis langs diverse highlights in de Canadese Rockies, maar ook door de diversiteit en de sympathieke prijs. Je bezoekt in 2 weken maar liefst 1 stad, 4 skigebieden, 3 dorpen, 2 National Parks en je rijdt over de wereldberoemde Icefields Parkway!

Je vliegt op Edmonton waar jouw SUV huurauto klaar staat. Deze prachtige reis leidt je langs de skigebieden van Marmot Basin, Lake Louise, Mt. Norquay en Sunshine Village. De skigebieden verschillen onderling heel erg van elkaar, maar ze hebben 1 ding gemeen: Champagne poedersneeuw!!

Je slaapt de eerste nacht in Edmonton zodat je de volgende dag uitgerust aan je reis kunt beginnen. Daarna rij je naar Jasper waar je 6 nachten in een National Park verblijft. Naast het skigebied Marmot Basin is Jasper de perfecte plek om een aantal typische Canadese activiteiten te doen zoals een icewalk in een bevroren canyon of een hondensledetocht. Na Jasper rij je over de Icefield Parkway naar Lake Louise. De Icefield Parkway is 1 van de 10 mooiste wegen ter wereld dus zorg dat je je camera paraat hebt.

In Lake Louise slaap je 3 nachten zodat je voldoende tijd hebt om een van de grootste skigebieden van Canada te ontdekken. Vervolgens ga je nog 4 nachten naar het bruisende Banff waar je kunt kiezen tussen 2 skigebieden: het lokale Mt. Norquay en het uitdagende Sunshine village.

Dagprogramma

Dagprogramma

Dag 1

YEG AMS

Dag 1

YEG AMS
Vandaag reis je met de rechtstreekse KLM vlucht van Amsterdam naar Edmonton. Na aankomst op de luchthaven haal je de huurauto op en check je in bij je hotel in Edmonton. Eet een hapje en probeer de avond zo lang mogelijk vol te maken om in het Canadese ritme te komen.

Dag 2

Dag 2

Je wordt voor het eerst wakker in Canada. Geniet van een Canadees ontbijt en maak een mooie dag. Bezoek bijvoorbeeld op eigen gelegenheid Elk National Park om bizons te spotten! Vandaag rij je ook van Edmonton naar Jasper, een rit van 4 uur.

Dag 3

Marrmot Basin

Dag 3

Marrmot Basin
Je rijdt van Jasper naar het skigebied en gaat vandaag voor het eerste de pistes van Marmot Basin verkennen. Sluit je aan bij de gratis rondleiding om het beste van het gebied te leren kennen!

Dag 4

Wildflife in Jasper

Dag 4

Wildflife in Jasper
Nadat je gisteren van de Mountainhosts hebt geleerd waar je het beste kunt skiën of snowboarden kun je vandaag heerlijk de hele dag van de pistes genieten. Kijk onderweg naar het skigebied goed rond, je ziet vaak wildlife in Jasper!

Dag 5

Dag 5

Vandaag heb je een vrije dag en die kun je invullen met talloze leuke activiteiten, je kunt op eigen gelegenheid wandelen of schaatsen of je gaat op pad en doet vandaag mee met de hondensledetocht (niet inclusief).

Dag 6

Marrmot Basin

Dag 6

Marrmot Basin
Geniet van de pistes van Marmot Basin nu je je weg al een beetje kent in dit heerlijke skigebied. Geniet van een lunch op de piste en maak er een heerlijke wintersportdag van!

Dag 7

Maligne Canyon Jasper

Dag 7

Maligne Canyon Jasper
Vandaag is een goede dag voor een leuke activiteit in Jasper, wat dacht je van een Winter Wildlife tour of een Icewalk in de Maligne Canyon? Er zijn talloze excursies waar je uit kunt kiezen (niet inclusief).

Dag 8

Icefield Parkway

Dag 8

Icefield Parkway
Vandaag rij je de Icefield Parkway van Jasper naar Lake Louise. Deze weg staat bekend als 1 van de 10 mooiste wegen ter wereld, vraag ons naar de tips deze weg in de winter goed te rijden!

Dag 9

Lake Louise Ski Area

Dag 9

Lake Louise Ski Area
Vandaag verken je de pistes van Lake Louise, je rijdt er in 5 minuten naartoe vanuit je accommodatie in Lake Louise. Maak gebruik van de Mountainhosts om het gebied snel te leren kennen!

Dag 10

Banff

Dag 10

Banff
Gisteren heb je de pistes verkend dus vandaag weet je precies waar je moet zijn voor die lekker piste. En misschien lunch je wel op de pistes van Lake Louise in de Whitehorn Bistro?

Dag 11

Dag 11

Vandaag check je uit en rij je van Lake Louise naar Banff. Combineer deze verhuisdag bijvoorbeeld met een fantastische wandeltocht rondom het wereldberoemde meer of ga op pad met een sneeuwscooter. We helpen je graag met een leuke suggesties (niet inclusief).

Dag 12

Sunshine Village

Dag 12

Sunshine Village
Vandaag ski je in 1 van de mooiste gebieden van Canada Sunshine Village. Geniet van de prachtige poederpistes.

Dag 13

Dag 13

Welke van de 3 skigebieden van de SkiBig3 vond je het mooist? Dan is dat natuurlijk het skigebied waar je de vierde dag op de pistes van de SkiBig3 gaat doorbrengen!

Dag 14

Dag 14

Inmiddels weet je de weg op de pistes van de SkiBig3 en kun je nog een laatste dag genieten van je favoriete afdalingen!

Dag 15

Edmonton

Dag 15

Edmonton
Nadat je uitgecheckt hebt in Banff rij je naar Edmonton waar je nog voldoende tijd hebt om de auto weer in te leveren en even langs de mall te gaan bij het vliegveld. Profiteer van de lage dollar koers en sla je slag voordat je in het vliegtuig stapt.

Dag 16

KLM

Dag 16

KLM
Rond 10 uur ´s ochtends land je weer op Schiphol, je reis zit er op!
Toon dagprogrammaVerberg dagprogramma

Afstandentabel

Afstandentabel
Route
Afstand
Reistijd
Edmonton - Jasper
390 km
Ca. 4 uur
Jasper - Lake Louise
450 km
Ca. 3 uur
Lake Louise - Banff
60 km
Ca. 30 minuten
Banff - Edmonton
390 km
Ca. 3 uur en 40 min.

Reviews

Vlieg comfortabel met KLM
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Extra: gratis je wintersportuitrusting meenemen
14 nachten op basis van logies
SUV huurauto
Liftpas 3 dagen Marmot Basin (Jasper)
Liftpas 5 dagen SkiBig3 (Banff & Lake Louise)
Gratis rondleiding in ieder skigebied
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Digitale reisbescheiden
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten zoals heliski
Brandstof en parkeergelden voor de huurauto
Entreeprijzen National Parks
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
Skihuur
Skiles
Helikopterskiën (vanaf € 650 voor 1 dag)
Sneeuwscooter tocht
Canyon Walk
Sneeuwschoenwandelen
Heli rondvlucht
Hondensledetocht
IJsklimmen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.