Wat is er te doen in Panorama en omgeving

Bekijk hier alle extra's en excursies die je kunt boeken als je met ons op vakantie gaat naar Panorama. We hebben de excursies zelf ook gedaan en kunnen je uit eigen ervaring vertellen hoe het is om te helikopterskiën of om een prachtige sneeuwscootertocht te maken. Bekijk hier alle mogelijkheden en prijzen.

Les Panorama
Skischool
Details
Skischool Panorama
Wil je beter leren skiën of snowboarden? Of juist zekerder worden op de pistes? Reserveer vooraf je ski- of snowboardles! Dan weet je zeker dat er een leraar voor je beschikbaar is.
Snowmobile Panorama
Excursie
Details
Snowmobile Panorama
Kies voor deze snowmobile tour in Panorama als je lekker een dag op pad wilt zijn. Kies voor een halve dag of een hele dag inclusief een heerlijke bbq lunch.
RK Heliski Panorama
Excursie
Details
RK Heliski Panorama
Dit is de meest voordelige optie om kennis te maken met helikopterskiën. Ga vanuit Banff of Lake Louise een dag helikopter skiën of boarden in Panorama. Rij zelf in ruim 2 uur naar Panorama of maak gebruik van onze transfer en kies voor een dag met 3 of 5 runs.
Huurmateriaal Panorama
Huurmateriaal
Details
Huurmateriaal Panorama
Heb je geen zin om je ski’s of board mee te nemen? Regel dan van tevoren je materiaal voor je verblijf in Panorama, je bent dan altijd goedkoper uit.
Vraag een vrijblijvende offerte