Reis omschrijving

Ongelimiteerd skiën in Jasper
+31(0)20 211 7818

Ongelimiteerd skiën in Jasper

Speciaal voor jou hebben wij een spectaculaire reis voor een spectaculaire prijs naar het prachtige dorp Jasper (Alberta, Canada) en het skigebied Marmot Basin. Vlieg rechtstreeks naar Edmonton met KLM en neem aan boord gratis je eigen ski's mee! Aangekomen in Edmonton spring je op de transfer (of huur een auto, dat kan ook) en 4 uur later sta je in Jasper. Met 4500 inwoners is Jasper knus en gezellig en elk jaar weer komen duizenden wintersportlief- en natuurliefhebbers deze kant op. Jasper ligt in het hart van het Jasper National Park midden in de Rocky Mountains. Het dorp staat bekend om de prachtige natuur, het volop aanwezige wildleven en de ontzettend gastvrije bevolking. De weg naar Jasper toe alleen al is de moeite van een bezoek waard.

Bij deze reis is de KLM vlucht, de transfer, 7 overnachtingen en een 6 daagse liftpas inclusief. Het skigebied is heerlijk, met bijna 100 afdalingen en veel variatie is dit skigebied geschikt voor elk niveau skiër of snowboarder. Marmot Basin wordt gevormd door Marmot Peak en Marmot 2. Samen met Eagle East en Chalet Slope vormen deze vier bergzijden een veelzijdig skigebied met geweldig skiterrein voor zowel beginners, gemiddelde skiërs als experts. En waar je je ook bevindt op de berg, overal word je omringd door het adembenemende uitzicht over Jasper National Park en de Athabasca Valley.

De prijzen voor deze reis zijn dynamisch en vooral afhankelijk van de prijs van de vlucht, we kunnen deze reis aanbieden vanaf € 1.609 per persoon.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Rechtstreekse vluchten met KLM (Economy)
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Extra: gratis je wintersportuitrusting meenemen
Transfer van Edmonton Airport naar Jasper en vice versa
7 nachten op basis van logies
Liftpas 6 dagen Marmot Basin
Gratis rondleiding in het skigebied
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Digitale reisbescheiden
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Brandstof en parkeergelden voor de huurauto
Entreeprijzen National Parks
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
WintersportCanadaAmerika is een specialistische reisorganisatie, wij hebben 1 vakgebied: het organiseren van wintervakanties naar Canada en Amerika. Als je bij ons een reis boekt, heb je direct contact met een reisspecialist die alles weet van de bestemming. Wij zijn een klein bedrijf, 100% zelfstandig en aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.
OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte