Bekijk data & prijzen

Reis omschrijving

Nature, wildlife & ski
+31(0)20 211 7818

Edmonton & Jasper

Deze reis is perfect voor jou als je van natuur houdt en wildlife wilt zien, maar ook wilt skiën. In deze reis zijn de excursies al inclusief in de prijs. Je begint in Edmonton waar je 2 nachten verblijft. Je kunt vanuit Edmonton met je auto eenvoudig naar Elk National Park rijden. Daar vind je de bizons, er zijn er zoveel dat je ze niet kunt missen! Edmonton heeft veel te bieden, zo is er sinds vorig jaar een fantastische Art Gallery, een beeldschone River Valley maar dit is ook de stad van het grootste winkelcentrum van Noord Amerika. Kijk ook vooral of de Edmonton Oilers spelen, want een ijshockey wedstrijd van de Oilers vergeet je nooit meer!

Na 2 nachten Edmonton reis je met je huurauto naar Jasper waar nog veel meer actie staat te wachten! Je kunt 5 dagen skiën of snowboarden in Marmot Basin, maar je bezoekt ook de Maligne Canyon, je maakt een Winter Wildlife Discovery en als kers op de taart ga je ook nog een hondensledetocht maken.

De Marmot Lodge in Jasper en het Sandman Hotel in Edmonton zijn de accommodaties in deze reis, er zijn ook luxere accommodaties te boeken, vraag ons naar de mogelijkheden!

Dagprogramma

Dagprogramma

Dag 1

YEG AMS

Dag 1

YEG AMS
Vandaag reis je met KLM van Amsterdam naar Edmonton. Na aankomst op de luchthaven haal je de huurauto op en check je in bij je hotel in Edmonton.

Dag 2

Elk National Park

Dag 2

Elk National Park
Reis vandaag op eigen gelegenheid naar Elk National Park. Je vindt in dit mooie natuurgebied naast bizons enorm veel andere diersoorten, zoals het wapitihert (elk), de eland (moose), coyotes, lynxen en stekelvarkens. Je slaapt een 2e nacht in Edmonton.

Dag 3

Edmonton

Dag 3

Edmonton
Vandaag rij je van Edmonton naar Jasper, dit is een rit van 4 uur dus je kunt in Edmonton nog een ochtend doorbrengen, bijvoorbeeld in de prachtige Art Gallery of in de West Edmonton Mall, de grootste mall van heel Noord Amerika!

Dag 4

Marrmot Basin

Dag 4

Marrmot Basin
Vandaag ga je skiën of snowboarden in het prachtige skigebied van Marmot Basin waar je keuze hebt uit bijna 100 verschillende pistes. Vergeet niet om mee te gaan met de lokale mountainhosts voor een gratis rondleiding in het skigebied!

Dag 5

Hondenslee Lake Louise

Dag 5

Hondenslee Lake Louise
Vandaag is het zover! De Moonshiners tour, waarbij je een afstand van ca. 18 km aflegt met de hondenslee. Inclusief lunch, gekookt op een open kampvuur met zelfgemaakte lekkernijen (voor deze activiteit reis je op eigen gelegenheid (met je huurauto) in ruim anderhalf uur naar de stad Valemount).

Dag 6

Marrmot Basin

Dag 6

Marrmot Basin
Vandaag ski je de 2e dag in Marmot Basin. Marmot Basin wordt gevormd door Marmot Peak en Marmot 2. Samen met Eagle East en Chalet Slope vormen deze vier bergzijden een veelzijdig skigebied met geweldig skiterrein voor elk niveau.

Dag 7

Wildlife experience in de Canadese Rockies-1561018713

Dag 7

Wildlife experience in de Canadese Rockies-1561018713
Vandaag start je met een relaxte Wildlife tour om het wildlife te bekijken in Jasper National Park. Vervolgens kun je de rest van de tijd op de piste doorbrengen.

Dag 8

Maligne Canyon

Dag 8

Maligne Canyon
Vandaag combineer je de 4e dag van je liftpas met de Maligne Canyon Icewalk. Je bezoekt de Maligne Canyon met een gids in de ochtend of middag.

Dag 9

Marmot Basin skigebied

Dag 9

Marmot Basin skigebied
Dag 5 op de pistes! Basin Run, Easy Street en Sleepy Hollow zijn echte aanraders met prachtige vergezichten vanaf de top. De gemiddelde skiërs kunnen genieten van de brede blauwe afdalingen zoals Show Off en Dromedary (heerlijk, die namen, vind je niet?).

Dag 10

Edmonton

Dag 10

Edmonton
Nadat je bent uitgecheckt hebt in Jasper, rij je naar Edmonton waar je nog voldoende tijd hebt om de auto weer in te leveren en even langs de mall te gaan bij het vliegveld. Profiteer van de lage dollar koers en sla je slag voordat je in het vliegtuig stapt.

Dag 11

KLM

Dag 11

KLM
Rond 10 uur ´s ochtends land je weer op Schiphol, je reis zit er op!
Toon dagprogrammaVerberg dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Rechtstreekse vluchten met KLM (Economy)
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Extra: gratis je wintersportuitrusting meenemen
2 nachten in Edmonton op basis van logies
7 nachten in Jasper op basis van logies
SUV huurauto
Liftpas 5 dagen Marmot Basin (Jasper)
Gratis rondleiding in het skigebied
Excursie: Bizons spotten in National Park Elk Island
Excursie: Dogsledding Moonshiners Whiskey Creek
Excursie: Winter Wildlife Discovery Tour
Excursie: Maligne Canyon Icewalk
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Digitale reisbescheiden
Assistentie tijdens je reis (24/7)


Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Brandstof en parkeergelden voor de huurauto
Entreeprijzen National Parks
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
WintersportCanadaAmerika is een specialistische reisorganisatie, wij hebben 1 vakgebied: het organiseren van wintervakanties naar Canada en Amerika. Als je bij ons een reis boekt, heb je direct contact met een reisspecialist die alles weet van de bestemming. Wij zijn een klein bedrijf, 100% zelfstandig en aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.
OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte