Excursies voor je wintersport vakantie in Kicking Horse

Kicking Horse is bekend van het helikopterskiën, wij werken met een aantal lokale partijen. De prijsverschillen bij het heliskiën ontstaan met name door de groepsgrootte. Als je twijfelt wat voor jou het beste is, vraag ons dan om advies, we helpen je graag!

Snowmobile Golden
Excursie
Details
Snowmobile White & Wild
Op een sneeuwscooter een prachtig ruig gebied ontdekken? Kies dan voor deze snowmobile tour. Je rijdt vanuit Banff of Lake Louise in ca. 1,5 - 2 uur naar de prachtige Kicking Horse Canyon.
Heliski Selkirk Tangiers Revelstoke
Excursie
Details
Selkirk Tangiers Heliski Revelstoke
Als je van Banff naar Whistler reist of je maakt een skisafari die je langs Revelstoke brengt, dan is een heliski arrangement bij Selkirk Tangiers een absolute aanbeveling. De organisatie is degelijk en je mag rekenen op jarenlange ervaring, al sinds 1978 zijn ze actief in de regio.
Great Canadian Heliski Golden
Excursie
Details
Great Canadian Heliski
Nummer 1 op menig bucketlist is ongetwijfeld heliskien in Canada. Great Canadian Heliski in Golden is dè specialist in het organiseren van dit arrangement. Groot voordeel is dat je met een kleine groep van maximaal 4 personen de magische champagne poeder gaat ontdekken.
Huurmateriaal Kicking Horse
Huurmateriaal
Details
Huurmateriaal Kicking Horse
Boek vooraf je huurmateriaal via ons. Als je geen eigen materiaal mee wilt nemen, zorg dan dat je vooraf je wintersportmateriaal huurt, dat is een stuk voordeliger dan ter plaatse de winkel inlopen!
Vraag een vrijblijvende offerte