Boek je liftpas zo vroeg mogelijk voor Canada

Boek je liftpas zo vroeg mogelijk voor Canada

Insider tips21 mei 2018
Else Schepers

In Canada en Amerika wordt het vroeg aanschaffen van je liftpas beloond. Vroegboekkortingen tot 50% zijn geen uitzondering. Dit soort ‘early booking promotions’ kennen wij in Europa niet en vaak horen we: de liftpas kopen we ter plaatse wel. Dat is zonde!

Hoe vroeger je boekt, hoe meer voordeel op je liftpas!

De liftpassen zijn echt relevant voordeliger als je ze vooraf aanschaft. Ons advies is: boek je liftpas zo vroeg mogelijk, het is in je eigen belang dit vooraf te regelen. Ter plaatse zijn liftpassen best duur, en ook veel duurder dan we hier in Europa kennen. Wist je dat een pas in Aspen bijvoorbeeld meer dan 100 dollar per dag kost? Die prijs betaal je bij lange na niet als je vooraf boekt. Zelfs als je ter plaatse een dag niet de piste op gaat is het nog voordeliger om je pas zo vroeg mogelijk te boeken! Niet alleen is er een lagere prijs voor de vroege beslissers, er zijn ook allerlei voordelen zoals een extra dag gratis. Je kunt bij ons je liftpas voor praktisch alle bestemmingen aanschaffen. Ook als je een skisafari maakt langs de onbekende, kleinere gebieden want bij ons kun je al vanaf 2 dagen een liftpas reserveren.

Bij WintersportCanadaAmerika profiteer je van aantrekkelijke prijs voor liftpas als je vroeg boekt

Liftpas met rustdagen

In veel skigebieden in Noord Amerika kent men de zogenaamde ‘rest days’. Deze rustdagen houden in dat je een liftpas van bijvoorbeeld 5 dagen kunt gebruiken in een periode van 6 of 7 dagen. Je kunt dit naar eigen inzicht invullen. Je kunt bijvoorbeeld dag 1, 2 en 3 gaan skiën. Dan ga je dag 4 wat anders doen en op dag 5 en 6 ga je weer skiën. De ‘rustdag’ wordt vaak gebruikt om een andere activiteit te doen, bijvoorbeeld heliski, sneeuwscooter, hondenslee, winkelen of wandelen. Als je een weekje gaat wintersporten en je wilt 6 volle dagen skiën of boarden, is het natuurlijk geen enkel probleem om een pas te kopen met 6 piste dagen, je gebruikt dan de rustdag gewoon niet.

Gratis skipas voor kinderen t/m 12 jaar in Banff

In Banff bestaat een geweldige aanbieding voor families met kinderen onder 13 jaar. Als je via ons een skireis naar Banff of Lake Louise boekt, ontvang je een gratis liftpas voor kinderen tot en met 12 jaar. Deze aanbieding is geldig voor alle weken van het seizoen, dus ook voor de kerstvakantie en de krokusvakantie! De aanbieding geldt als je als ouder een liftpas boekt van tenminste 5 dagen. Vraag daarom zo snel mogelijk je offerte aan voor een familiereis naar Banff!

In de voorjaarsvakantie gaan skiën in Banff met het gezin.

Kids ski free als je het materiaal voor ze huurt in Aspen

In Aspen en Snowmass is een mooie combi-deal voor kinderen tot 13 jaar. Als je na 1 januari 2019 met je kinderen naar Aspen reist is dit erg interessant! Voor iedere dag dat je ski’s huurt in Aspen of Snowmass krijgen kinderen (7-12) een gratis skipasdag. Als je een week huurt, skiën de kinderen dus een week gratis! Zo wordt de krokusvakantie een stuk betaalbaarder voor jouw gezin.

Vraag een offerte inclusief liftpas.

In Aspen ontvangen kids t/m 12 jaar korting op een combi deal van liftpas en huur materiaal

Andere blogs in deze categorie:

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte