Bekijk data & prijzen

Reis omschrijving

Wintervakantie Aspen
+31(0)20 211 7818
Vlucht inclusiefBustransfer inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

In Aspen ski je tussen de 2400 en 3800 meter dus sneeuwzeker is het absoluut. Skiën in Aspen betekent skiën op 4 bergen: Aspen Mountain, Aspen Highlands, Snowmass en Buttermilk. Ontsloten door moderne skiliften en onderling bereikbaar met shuttlebusjes. Voor ons Europeanen die het graag in kilometers piste willen weten: Bijna 500 kilometer.

Als je hier wilt skiën, kun je qua verblijf kiezen tussen Aspen en Snowmass. Als je in Aspen verblijft, kun je lopend naar de lift van Aspen Mountain en met de bus naar de overige gebieden. Aspen biedt naast het skiën talloze après-ski opties, de stad zelf is heerlijk om in te vertoeven met al haar winkels, galerieën, bars en restaurants. Als je liever nog dichter bij de piste wilt zitten, dan kun je in het sportievere Snowmass verblijven. Snowmass is tevens de grootste van de vier bergen, vandaar dat ook veel wintersporters een voorkeur aan een verblijf aan Snowmass geven. Met de skibus ben je in 25 minuten van Aspen in Snowmass.

Deze reis is de meest voordelige variant om een week in Aspen te gaan wintersporten. Kies je reisgezelschap (aantal personen) en je vertrekdatum en bekijk de prijzen van de diverse accommodaties. De accommodaties die in deze reis aangeboden worden, zijn onze meest populaire accommodaties in Aspen. Als je liever langer dan een week wilt gaan of op een andere dag wilt vertrekken, vraag dan een offerte op maat aan.

Als je op een prijs klikt, zie je de totale reissom in de kassabon en kun je dan een offerte aanvragen voor die reis. De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vlucht en de maximale vroegboekkorting. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij eerst de actuele prijzen en ontvang je een offerte per email.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in Economy klasse met 1 overstap
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Retourtransfer Aspen Airport - hotel
Accommodatie 7 nachten op basis van logies
Liftpas 5 dagen Aspen (4 skigebieden)
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor ESTA (USD 21 per persoon, 2 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
SUV huurauto ipv luchthaventransfers
Extra dag liftpas
Huur skimateriaal
Skiles
Excursies
Verzekeringen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.