Bekijk data & prijzen

Reis omschrijving

Kids Ski Free Aspen
+31(0)20 211 7818

Kinderen skiën gratis in Aspen

Kinderen van 7 tot 12 jaar profteren deze winter in Aspen Snowmass van een gratis skipas als ze materiaal huren bij Four Mountain Sports, de verhuurwinkel van de skiliftmaatschappij zelf.

Zij hebben bij alle 4 de skigebieden (bergen) een ruimte onder aan de piste waar de ski's bewaard worden. Als je daar 's avonds aangeeft op welke berg je de volgende dag wenst te skiën, staan de ski's bij die berg de volgende ochtend klaar. Je hoeft dus alleen jouw ski's op te halen bij aankomst in Aspen en terug te brengen voor vertrek, verder heb je er geen omkijken meer naar.

Als je in het sportievere Snowmass verblijft, dan zit je bijna altijd op de piste: ski-in ski-out. Snowmass is tevens de grootste van de vier bergen, vandaar dat onze gasten graag in Snowmass verblijven.

Details
Aanbieding:Gratis skipas voor kinderen icm huurmateriaal
Geldig:van 1 januari tot sluiting van het skigebied
Leeftijd:Kinderen van 7-12 jaar
Omschrijving:Kinderen van 7-12 jaar ontvangen een gratis liftpas bij het huren van ski’s of een snowboard bij Four Mountain Sports
Boeking deadline:Uiterlijk op de 15e van de maand voorafgaand aan de reis
Bijzonderheden:Deze aanbieding is alleen boekbaar als aanvulling op een reis, niet als losstaande aanbieding.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

We maken elke reis op maat. Onze site is dient als inspiratieplatform vol tips, reviews, aanbiedingen en voorbeeldreizen. Als je bij ons een wintersport boekt, ga je op vakantie met een op maat gemaakte reis. Onze voorstellen zijn inclusief:

Retourvlucht inclusief ruimbagage
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Retourtransfer of huurauto
Overnachtingen
Liftpassen
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Assistentie tijdens je reis (24/7)

WintersportCanadaAmerika is aangesloten bij SGR en Calamiteitenfonds. Als je een reis bij ons boekt moet je rekening houden met:

Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor reistoestemming ETA of ESTA
Persoonlijke uitgaven en fooien
Verzekeringen
WintersportCanadaAmerika is een specialistische reisorganisatie, wij hebben 1 vakgebied: het organiseren van wintervakanties naar Canada en Amerika. Als je bij ons een reis boekt, heb je direct contact met een reisspecialist die alles weet van de bestemming. Wij zijn een klein bedrijf, 100% zelfstandig en aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.
OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte