Win een wintersport vakantie naar Whistler

Win een wintersport vakantie naar Whistler

Nieuws 1 februari 2020
Else Schepers

Ieder seizoen verloten wij een wintersport vakantie. Deze winter maak je kans op een reis naar Whistler, het nummer 1 skigebied van Noord Amerika. Je wordt een week lang in de watten gelegd want naast je skipas ontvang je ook nog toegang tot allerlei leuke activiteiten. Na je verblijf in Whistler verblijf je nog 2 nachten in Vancouver. Als jij de gelukkige winnaar bent van deze reis, mag je een 2e persoon meenemen naar Whistler!

Hoe maak je kans?

Onze nieuwsbrieflezers weten het al lang: als je onze nieuwsbrief ontvangt, maak je automatisch kans om de reis te winnen. Iedereen die ingeschreven staat of zich inschrijft op onze mailinglist en ingeschreven blijft tot ten minste 31 januari 2020 is verzekerd van deelname. Als je daarna geen mailing meer wilt ontvangen kun je je op ieder moment weer afmelden.

***** UPDATE 1 februari 2020 *****

De gelukkige winnaar van de reis van seizoen 2019 / 2020 is Marc Kooistra geworden.

Nieuwsbrieflezers doen automatisch mee

Als je al ingeschreven bent op onze nieuwsbrief doe je dus automatisch mee. Als nieuwsbrieflezer ontvang je regelmatig nieuws over wintersport in Canada en Amerika. Door je in te schrijven maak je automatisch kans om deze spectaculaire reis te winnen. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief als je nog niet ingeschreven bent. Uit alle email adressen wordt één gelukkige winnaar getrokken. Deelnemers die hun motivatie invullen maken extra kans op de prijs.

Maak dit jaar nog meer kans!

Dit jaar kun je extra kans maken als je een motivatie aan ons stuurt. Vertel ons de reden waarom jij deze reis moet winnen en overtuig ons dat jij deze reis naar Whistler en Vancouver moet winnen! Als je een pakkende motivatie stuurt, telt je e-mailadres vaker mee in de trekking waardoor je meer kans maakt om te winnen. Als je deelneemt aan deze actie geef je ons toestemming om jouw motivatie inclusief tekst en (bewegend) beeld te publiceren voor promotionele activiteiten. 

Deelname en uitslag

Meedoen is gratis en kan tot 30 januari 2020. Op 31 januari 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt via onze Facebookpagina. De winnaar wordt getrokken uit alle e-mailadressen van alle deelnemers. Verstrekte persoonsgegevens zullen alleen gebruikt worden door ons bedrijf en worden niet met derden gedeeld. WintersportCanadaAmerika behoudt het recht om de actie te beëindigen als daarvoor aanleiding wordt gezien.

Wat win je?

De winnaar ontvangt een wintersportvakantie naar Canada voor 2 personen inclusief retourvlucht vanaf Schiphol naar Vancouver, transfers, een verblijf van 6 nachten in Whistler, 2 nachten in Vancouver, transfers, liftpassen en allerlei leuke activiteiten. Er zijn geen verplichte bijkomende kosten behalve de uitgaven voor je reistoestemming naar Canada (CAD 7 pp), eten en drinken of eventueel skihuur. Vertrekdatum van de reis is voorzien op 26 maart 2020 (thuiskomst zaterdagochtend 4 april). 

Het gebruik van de accommodaties is inclusief lakens en handdoeken, gas, water en licht en alle lokale belastingen. De reis is voor twee personen. Dit is allemaal inclusief bij de reis die je kunt winnen:

 • Heenvlucht met Air Canada van Schiphol naar Vancouver
 • 23 kg ruimbagage per persoon
 • Gratis je eigen ski's meenemen
 • Transfer van Vancouver Airport naar Whistler
 • 6 nachten in de Blackcomb Lodge in Whistler
 • 5 daagse liftpas Whistler-Blackcomb
 • Entree tot de excursie Vallea Lumina
 • Entree voor de Scandinave spa
 • Entree voor de excursie Ziptrek
 • Transfer van Whistler naar Vancouver
 • 2 nachten in het Sheraton Wall Centre in Vancouver
 • Entree voor de excursie Fly Over Canada
 • Retourvlucht met Air Canada van Vancouver naar Schiphol

Whistler Village met WintersportCanadaAmerika

Actievoorwaarden

Artikel 1: Algemeen

1. De actie loopt van 20 november 2019 tot 30 januari 2020. Tijdens deze periode kan aan de winactie worden deelgenomen.  2. Deelname aan de winactie is gratis, tenzij anders vermeld op de actiepagina van deze website.  3. Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn of indien minderjarig onder toezicht van tenminste één ouder. 4. WintersportCanadaAmerika behoudt het recht om de actie te beëindigen als daarvoor aanleiding wordt gezien.  5. Deelnemers geven WintersportCanadaAmerika toestemming om de ingezonden motivatie te publiceren voor promotionele activiteiten. 6. De winnaar verplicht zich volledige medewerking te verlenen aan promotionele activiteiten inclusief foto's en video's en in beeld en tekst verslag te doen van de gewonnen reis.

Artikel 2: Deelname

1. Deelname is mogelijk voor inwoners van Nederland en België. 2. Door deelname aan de winactie ga je akkoord met deze actievoorwaarden. 3. Deelnemer garandeert tevens dat hij/zij de winactie naar waarheid en volledig invult.

Artikel 3: Speelwijze

1. Prijswinnaars worden op 31 januari 2020 bekend gemaakt via Facebook. 2. Iedere deelnemer die aan de winactie heeft deelgenomen maakt kans op een prijs. 3. Door een extra motivatie in te sturen wordt je e-mailadres vaker meegeteld in de trekking waardoor je meer kans maakt om als winnaar uit de trekking te komen. 4. De motivatie en de extra weging van de deelname wordt bepaald door WintersportCanadaAmerika. 5. Over de weging en de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.  6. WintersportCanadaAmerika mag beslissen of een klacht onderzocht dient te worden. De beslissingen van de organisatie zijn bindend en onherroepelijk.

Artikel 4: Prijs

1. Op 31 januari 2020 wordt de prijswinnaar bekend gemaakt. De prijswinnaar wordt door ons benaderd en wordt gevraagd contact op te nemen om hun volledige adresgegevens te verstrekken. De winnaars hebben 5 dagen de tijd om de prijs te aanvaarden. 2. De prijs, verzorgd door WintersportCanadaAmerika is een  reis naar Canada voor 2 personen zoals beschreven in de aankondiging en is inclusief alle lokale en provinciale belastingen. Het gebruik van de accommodaties is inclusief lakens en handdoeken, gas, water en licht en alle lokale belastingen. 3.Er zijn geen verplichte bijkomende kosten behalve uitgaven voor een elektronische reistoestemming naar Canada (CAD 7 pp)  en kosten voor eten en drinken en eventueel skihuur. Vertrekdatum van de reis is voorzien op 26 maart 2020 (thuiskomst 4 april 2020). Als de winnaar niet op de voorziene datum kan reizen beslist WintersportCanadaAmerika in overleg met haar partners of er op een andere datum gereisd kan worden. Als er geen andere datum beschikbaar is komt de reis te vervallen. 4. WintersportCanadaAmerika en haar partners in deze actie kunnen niet aansprakelijk worden gesteld als de reis afwijkt van de gepubliceerde reis. Hierover kan achteraf niet worden gecommuniceerd.

Artikel 5: Aansprakelijkheid

1. WintersportCanadaAmerika en haar partners zijn niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct en/of indirect, door een deelnemer geleden op enige wijze verband houdend met de winactie.  2. WintersportCanadaAmerika en haar partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het verzenden van de prijzen en verlies van eventuele poststukken.

Artikel 6: Intellectueel eigendom

1. De online bezoeker erkent uitdrukkelijk dat alle rechten van intellectueel eigendom van weergegeven informatie, afbeeldingen, mededelingen of andere uitingen met betrekking tot de internetsite en deze actie berusten bij WintersportCanadaAmerika, handelsnaam van Time Out Tours BV en/of haar partners. 2. Onder intellectuele eigendomsrechten worden verstaan: octrooi, auteurs-, merk-, tekeningen- en modellenrechten en/of andere (intellectuele eigendom)rechten waaronder tevens begrepen al dan niet octrooieerbare technische of commerciële kennis van zaken, methoden en concepten. 3. Het is verboden gebruik te maken, daaronder het aanbrengen van wijzigingen begrepen van de intellectuele eigendomsrechten zoals beschreven in dit artikel, bijvoorbeeld verveelvoudiging zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van WintersportCanadaAmerika. De website https://www.WintersportCanadaAmerika.nl is eigendom van Time Out Tours BV. 4. De disclaimer en privacy reglement op deze website is ook van toepassing op deze actie.

Artikel 7: Gedragscode kansspel 

1. WintersportCanadaAmerika betaalt de kansspelbelasting over deze prijs zodat deze belasting niet ten laste van de prijswinnaar komt. 2. Deze winactie voldoet aan de gedragscode voor promotionele kansspelen zoals vastgesteld door de kansspelautoriteit te Den Haag op 1 januari 2014.

Win een vakantie naar Whistler met WintersportCanadaAmerika

Win je wintersportvakantie naar Canada met WintersportCanadaAmerika

Win je wintersport naar Whistler Canada met WintersportCanadaAmerika


Sponsors actie win je wintersportvakantie naar Whistler Canada


Andere blogs in deze categorie:

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte