• Home
 • Contact
 • + 31 (0) 162 497 500
Array
(
  [0] => Array
    (
      [afbeelding_id] => 6402
      [code] => 62d702ee49ad0990.jpg
      [afbeeldingcategorie_fk] => 0
      [original_name] => 62d702ee49ad0990.jpg
      [persoon_fk] => 72
      [width] => 500
      [height] => 500
      [naam_tr] => Reisinformatie: Verzekeringen-1594905167
      [omschrijving_tr] => 
    )

  [1] => Array
    (
      [afbeelding_id] => 6403
      [code] => a0329500ea2c1aaa.jpg
      [afbeeldingcategorie_fk] => 0
      [original_name] => a0329500ea2c1aaa.jpg
      [persoon_fk] => 72
      [width] => 500
      [height] => 500
      [naam_tr] => Reisinformatie: Verzekeringen-1594905899
      [omschrijving_tr] => 
    )

)

Reisinformatie: Verzekeringen

Ons bedrijf is agent van  Europeesche Verzekeringen. Wij bieden je alle verzekeringen voor je wintersport vakantie. Uiteraard de standaard (aflopende) annuleringsverzekering en standaard (aflopende) reisverzekering met wintersportdekking. Daarover lees je hieronder alle informatie. Voor verzekeringsoplossingen die zijn afgestemd op je eigen wensen en omstandigheden ben je bij ons ook aan het goede adres. Wij bieden maatwerk als het gaat om doorlopende verzekeringen. Je zult verrast zijn hoe snel je een doorlopende verzekering al terug verdient.

Annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij de reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Bij last minute boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om juist dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Niet alleen omdat de annuleringskosten kort voor vertrek erg hoog zijn, maar vooral omdat de verzekering ook de niet gebruikte reisdagen dekt. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die je noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed! De Annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

Annulering of Allrisk Annulering

Wil je zelf kunnen bepalen om welke reden je jouw geboekte reis annuleert? Kies dan voor de Allrisk Annuleringsverzekering. Je kunt een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, en daarnáást mag je zelf een reden bepalen waarom je niet op vakantie wilt. Je kunt geen beroep doen op de Allrisk Annulering wanneer: je geen zin hebt in de vakantie; je vindt dat het vervelend weer is; de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is of je al recht hebt op een uitkering vanuit het Calamiteitenfonds. De reden van annuleren moet onvoorzien en buiten je schuld zijn. De uitkering van de all risk verzekering is 75%, dat betekent dat je een eigen risico van 25% van de annuleringskosten hebt. 

Uitval van waarnemers

Dat je met een gerust hart kunt annuleren wanneer er zich thuis, binnen de familie, nare ontwikkelingen voordoen, is volkomen logisch. Maar wat als er iets gebeurt met degene die op je huis of je huisdieren past? Of met degene die jouw zaken waarneemt tijdens uw vakantie? Of met een vriend of vriendin die plotseling ernstig ziek wordt? Voor 1% extra premie per waarnemer kun je iedereen meeverzekeren die je een reden kunnen geven naar huis terug te gaan.

Premie

De premie voor de Annuleringsverzekering is 5,5% van de reissom en voor de Allrisk Annulering 7%. Voor de uitbreiding Waarnemer betaal je 1% extra per waarnemer. En bij een samengestelde reis wordt eveneens 1% extra premie berekend. De poliskosten bedragen € 3,50. Er is 21% assurantiebelasting verschuldigd over de premie en poliskosten. Zie hieronder een voorbeeld van de kosten voor een annuleringsverzekering, stel je reissom is € 1000: € 1000 * 5,5% = € 55,00 + poliskosten € 3,50 = € 58,50 21% assurantiebelasting over € 58,40 = € 12,29 Premie totaal = € 70,79

Grote gezelschappen

De maximale uitkering voor alle verzekerden samen is ten hoogste de uitkering voor 4 gezinnen (= voordeuren/adressen) óf 9 reisgenoten (geen gezinsleden) verdeeld over alle verzekerden naar verhouding van ieders aandeel in de reissom. Je kunt waarnemersclausule gebruiken om meer gezinnen/adressen te verzekeren. Bij 5 adressen die je allemaal ten opzichte van elkaar wilt verzekeren tel je dan 1% extra premie bij de verzekering. 

Reiskostenverzekering

Vakantie.. een heerlijk vooruitzicht. Maar bedenk dat het ook mis kan gaan. Stel, je bagage wordt gestolen, je wordt ziek of je krijgt een ongeval. Dan geeft de reisverzekering een optimale risicodekking.

Comfort of Optimaal dekking

Bij een Comfortdekking zijn de belangrijke zaken verzekerd, zoals 24-uurs hulp door alarmcentrale SOS International, een ongevallendekking, dekking voor geneeskundige kosten, dekking voor bagage en uiteraard is onze premie inclusief een wintersportdekking. Indien je een Optimaal dekking kiest, heb je de meest complete reisverzekering. Met de Optimaal dekking zijn belangrijke zaken verzekerd, zoals 24-uurs hulp door alarmcentrale SOS International, een ongevallendekking, dekking voor geneeskundige kosten, dekking voor bagage, dekking voor geld, reis rechtsbijstand en uiteraard is ook deze premie inclusief een wintersportdekking. Daarnaast kun je rekenen op hogere verzekerde bedrag bagage én 2 jaar nieuwwaarde voor bagage en hogere dekkingen voor o.a. communicatiekosten, schade logiesverblijven.

Premie

Comfort dekking wereld € 4,07 * Optimaal dekking wereld € 5,02 * * De premies gelden per persoon per dag, inclusief wintersportdekking, ongevallen en medische kosten. Per boeking wordt € 3,50 aan poliskosten in rekening gebracht.

Personenhulpverlening:

Wanneer je tijdens de reis problemen krijgt, kun je wereldwijd een beroep doen op de hulplijn. De medewerkers kunnen je met medisch advies terzijde staan en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in je vakantie bestemming. Ook voor hulp bij pech of ongeval staat de hulplijn je (in het Nederlands) graag en vakkundig te woord.

Bagage:

Deze is meeverzekerd tot € 3.000 en bij de Optimaal dekking tot € 5.000. Voor bagage niet ouder dan 1 jaar wordt de volledige nieuwwaarde uitgekeerd. Bij de Topdekking is dit zelfs 2 jaar.

Geneeskundige kosten:

Het komt voor dat jouw ziektekostenverzekering in het buitenland onvoldoende dekking biedt. Deze uitbreiding is doorgaans een zeer verstandige keuze.

Ongevallen:

Mocht een ongeluk blijvende invaliditeit of overlijden tot gevolg hebben, dan volgt een uitkering.

Skiën en snowboarden:

Bijna iedere sport is standaard verzekerd wanneer deze tijdens de vakantie incidenteel wordt beoefend. Staat een vakantie geheel in het teken van (winter)sport, zoals een skivakantie of een survivalweekend, dan is de deze uitbreiding de beste aanvulling om zeker te zijn van de juiste dekking.

Rechtsbijstand:

De kosten die je moet maken voor juridisch advies of begeleiding worden vergoed.

Geld:

Kun je meeverzekeren tot € 500.

Hulp en Huur vervoermiddel:

Een complete dekking die niet alleen geldt voor personenauto’s, maar ook voor kampeerauto’s, motorfietsen en scooters. Denk bij deze uitbreiding aan bijvoorbeeld: het uitbetalen van arbeidsloon bij een reparatie langs de weg het toezenden van onderdelen door de hulplijn, bij pech of een ongeval de huurkosten van een gelijkwaardig vervoermiddel, wanneer bijvoorbeeld uw auto of motor stuk gaat.

Extra sportuitrusting:

Wie een kostbare sportuitrusting meeneemt, kan het verzekerde bedrag voor bagage uitbreiden met € 2.500. Ook beschadiging, verlies of diefstal van in het buitenland gehuurde sportuitrusting valt onder deze dekking.