Maak een sneeuwschoenen tocht tijdens je wintersport in Sun Peaks 

Sneeuwschoenentochten Sun Peaks 

Een leuke manier om de bergen op een andere manier te ontdekken? Maak een sneeuwschoenwandeling!

Winter Wonderland Tour 2,5 uur
Ga met een gids mee op deze leuke, informatieve sneeuwschoenentocht van ongeveer 2 en een half uur door het stille, met sneeuw bedekte terrein. De excursie begint met een introductie gevolgd door de geschiedenis van het sneeuwschoenwandelen. Vervolgens ga je samen met de gids een tour maken. Je stopt bij een vogelvoedingsstation, een sneeuwgrot en geniet van een drankje bij het winterkamp. Een geweldige kennismaking met sneeuwschoenwandelen met een fantastisch uitzicht over het dorp. Vergeet je niet warm aan te kleden.

Moonlight Snowshoe & S’mores 2,5 uur
Ervaar de magie van een winternacht tijdens de Moonlight Snowshoe Tour. De avond begint met een makkelijke 1 kilometer lange sneeuwschoenentocht over prachtige bospaden. Je stopt bij het winterkamp en kunt genieten van een heerlijk kampvuur, hete appelcider en speciale S’mores. De terugreis biedt een prachtig uitzicht over het dorp met sprankelende lichtjes. Een top ervaring die je moet meemaken. Deze tours zijn te boeken vanaf 8 jaar.

Alpine Snowshoe Experience 2,5 uur
Ontdek de spectaculaire omgeving van Sun Peaks. Samen met een ervaren en vooral enthousiaste gids bewandel je de meeste unieke paden die alleen te bereiken zijn met een Sun Peaks Adventures gids. Deze gids vertelt je alles van de prachtige natuur, flora en fauna van Sun Peaks. Onderweg stop je o.a. bij Tod Mountain waar je versteld zult staan van het mooie uitzicht. Zeker weten een fotomoment! Er is ook een korte pauze tijdens deze 2 en een half uur durende tour voor een warme appelcider plus snack. De wandeling eindigt bij Sunburst Mid Mountain, waar je je wandelschoenen inlevert en je de keuze hebt om met je gids naar het station af te dalen of blijf nog even op Sunburst Mid Mountain en pak later de stoeltjeslift Sunburst Express naar beneden.

Alle tours zijn inclusief sneeuwschoenuitrusting en trailpas.

ExcursieWanneerWiePrijs pp
Winter WonderlandDagelijks om 13:30 uur (2,5 uur)Adult€ 50
Winter WonderlandDagelijks om 13:30 uur (2,5 uur)Senior (65+)/Youth (13-18)€ 50
Winter WonderlandDagelijks om 13:30 uur (2,5 uur)Child (5-12)€ 30
Moonlight Snowshoe & S’moresWoensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 18:00 uur (2,5 uur)Adult€ 50
Moonlight Snowshoe & S’moresWoensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 18:00 uur (2,5 uur)Senior (65+)/Youth (13-18)€ 50
Moonlight Snowshoe & S’moresWoensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 18:00 uur (2,5 uur)Child (8-12)€ 30
Alpine Snowshoe ExperienceZondag en woensdag om 09.30 uur (2,5 uur)Adult€ 60
Alpine Snowshoe ExperienceZondag en woensdag om 09.30 uur (2,5 uur)Senior (65+)/Youth (13-18)€ 60
Alpine Snowshoe ExperienceZondag en woensdag om 09.30 uur (2,5 uur)Child (5-12)€ 40
Prijzen seizoen 2024-2025