• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Ultieme Canadese ervaring: Hondensledetocht in Sun Peaks

Hondensledetocht in Sun Peaks

Wil je de ultieme Canadese ervaring beleven? Boek dan in Sun Peaks een spectaculaire hondensledetocht. Van een professioneel team krijg je aan het begin van de tour instructies en maak je kennis met de enthousiaste honden. Neem zelf ook deel en doe ervaring op als musher door de honden klaar te maken voor de slee, de commando’s te leren en vervolgens een eigen hondenslee te besturen. Vergeet niet te ontspannen en genieten, want de honden rennen langs een prachtige mix van open en beboste kronkelende paden voor een onvergetelijke winter reis.

Into the Wild: Tijdens deze tour ben je totaal 1 uur aan het sleeën en mag je zelf ook gaan ‘mushen’. Je legt een parcours af van zo’n 10 km en je ziet de mooiste plekjes zoals Lake McGillivray. Vertrektijden Into the Wild: 09:00u en 14:00u

Bucket List: Deze tour is perfect voor gezinnen met kinderen. Deze tour duurt ca. 45 minuten waarvan 30 minuten op de slee. Er wordt rekening gehouden met de allerkleinsten en je sleet op een rustig tempo zo’n 5 km door de prachtige natuur van Sun Peaks. Vertrektijden Bucketlist: 11:00u, 12:30u en 16:00u.

Excursie Wanneer Duur Prijs pp
Hondensleetocht Into the Wild 2 volwassenen per slee elke dag ca. 1,5 uur € 255
Hondensleetocht Into the Wild 1 volwassene per slee elke dag ca. 1,5 uur € 240
Hondensleetocht Bucket List 2 volwassenen per slee elke dag ca. 1 uur € 185
Hondensleetocht Bucket List 1 volwassene per slee elke dag ca. 1 uur € 165