Een schot in de roos: Bijl werpen

Axe Throwing Sun Peaks

De nieuwste rage in Noord Amerika is Axe Throwing, oftewel bijl werpen. Nu te reserveren in Sun Peaks!

Bijlgooien is een leuke activiteit die je niet snel vergeet. Als je de juiste techniek toepast, kun je met de zware bijl de perfecte worp maken. Het doel is natuurlijk om de bijl met volle vaart in het doel te krijgen. Die juiste techniek, die leer je van de Axeperts :-)

Doe je geblokte flannellen houthakkersshirt aan en roep het oergevoel in je naar boven! Voel de energie die je in je hebt als je de bijl richting de bulls eye gooit. Tijdens een sessie zul je veelvuldig bijlen werpen, (wellicht) het doel raken en vooral ook je vrienden aanmoedigen.

Tussen het werpen door kun je gezellig wat drinken en socializen met je teamgenoten. Uiteraard zorgen de deskundige Axeperts ervoor dat alles veilig blijft. Je wordt bijgestaan door een persoonlijke bijlcoach. Deze leert je in ongeveer 10 minuten de basis van het bijl werpen en daarna kun je je eigen geluk beproeven. Krijg jij de bijl in de roos?

Je kunt kiezen om 1 uur of 2 uur bijl te werpen. Deelnemen mag vanaf 10 jaar en alle minderjarige moeten begeleid worden door een volwassene.

Excursie Wanneer Duur Prijs pp
Axe throwing voor volwassenen dagelijks 1 uur € 35
Axe throwing voor kids 10-15 jaar dagelijks 1 uur € 30
Axe throwing voor volwassenen dagelijks 2 uur € 55
Axe throwing voor kids 10-15 jaar dagelijks 2 uur € 45
Prijzen seizoen 2024-2025