• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500
Boek je wintersportvakantie zonder corona stress

Boek je wintersportvakantie zonder corona stress

Nieuws14 januari 2021
Else Schepers

Op dit moment zijn er wereldwijd nog reisbeperkingen vanwege het coronavirus. Gelukkig is het wereldwijde vaccineren begonnen en worden sneltesten op luchthavens op grote schaal ingevoerd. We hebben de winter van 2020 / 2021 helaas niet kunnen wintersporten n Canada en Amerika. We verwachten dat er in de winter van 2021/2022 weer gereisd mag worden. Veel mensen zullen deze zomer misschien ook nog niet reizen zoals ze wellicht van plan waren. Daarom is nu het het perfecte moment om te kiezen voor een prachtige wintersportvakantie!

Zo'n once in a lifetime reis: nu meer dan ooit!

Als je van plan was om een offerte te vragen voor een mooie winterreis, dan is nu een beter moment dan ooit tevoren. Ongetwijfeld heb je de afgelopen tijd terwijl je thuis zat ook nagedacht over al die vrijheden die we voorheen hadden, en hoe heerlijk die ene reis was. We hebben allemaal wel zo’n herinnering aan dat moment dat je met fijne mensen op een geweldige plek was, hoe waardevol is zo’n herinnering nu niet gebleken! Herinneringen pakt niemand je ooit af!

Wij organiseren reizen naar bijzondere plekjes. Die mooie plekken waar geen massa’s mensen zijn maar waar je kunt genieten van de oorverdovende stilte of een eindeloos panorama van bergen. De Noord Amerikaanse bergen lenen zich fantastisch voor een sportieve, gezonde vakantie waar er meer dan voldoende ruimte is voor iedereen. De skigebieden in Canada en Amerika staan er zelfs om bekend dat je eindeloos afdalingen kunt maken zonder in de rij te staan voor de lift, soms zelfs zonder andere mensen tegen te komen. Die ruimte en vrijheid is ongekend ten opzichte van drukke Europese skigebieden en wij vinden dat een heerlijk vooruitzicht!

Kies voor een high-service organisatie

Als je komende winter een reis naar Canada of Amerika wilt maken, is het belangrijker dan ooit om je reis te organiseren met een degelijke touroperator. Een specialist die én kennis van zaken heeft, én alles financieel goed georganiseerd heeft én die daadkrachtig actie neemt als het eens mis gaat en altijd met oog voor jouw wensen. In slechte tijden zijn kwaliteitsbedrijven zichtbaarder dan ooit, lees daarom de reviews online en kies voor een goed bedrijf dat uitblinkt met een uitstekende service! Wij zijn er supertrots op dat we tijdens de uitbraak 100% van onze gasten zonder vertraging door ons gerepatrieerd is naar Nederland en België. Lees in onze blog  WintersportCanadaAmerika en COVID-19 hoe wij omgingen met de uitbraak van het corona virus en hoe ons dat prachtige reviews en bloemen opleverde.

Er was veel dank voor WintersportCanadaAmerika over de afhandeling van de reizen die getroffen waren door de corona uitbraak in Canada en Amerika

Niet de grootste, wel de beste

De reisbranche heeft het, net als veel andere bedrijven, momenteel erg zwaar. We begrijpen dat je je mogelijk zorgen maakt over onze financiële situatie. We zijn een kleine specialist, we zijn 100% schuldenvrij en we weten niet beter dan dat we in de zomer nauwelijks inkomsten hebben. Dat doen we al jaren zo en vaak wordt ons gevraagd waarom we geen zomervakanties organiseren en het antwoord is al jaren hetzelfde: We willen niet de grootste zijn, we willen de beste zijn! Ondanks dat er in de winter van 2020/2021 niet gereisd kon worden, hebben we voldoende financiële buffer opgebouwd om deze rottijd te kunnen overleven en daar zijn we trots op. We kunnen niet wachten tot we weer mogen reizen!

Boek met financiële garantie

SGR: WintersportCanadaAmerika is lid van Stichting Garantiefonds ReisgeldenWij willen graag dat jij een reis bij ons boekt en jij wilt natuurlijk dat je geld veilig is. WintersportCanadaAmerika is aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden, Deze SGR-garantie houdt in dat jouw geld verzekerd is en jouw vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als wij in financiële problemen mochten komen. We zijn ook lid van het calamiteitenfonds, dat houdt in dat je aanspraak kunt maken als de reis of een deel van de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig uitgevoerd kan worden. Met deze garanties heb je de zekerheden die belangrijk zijn. Deze zekerheden kunnen helaas niet voorkomen dat er een pandemie uitbreekt, dat hebben we nu maar weer eens gezien. Daarom is het goed dat jij weet hoe wij met zo'n situatie omgaan en delen we met je hoe wij 'er in staan' en hoe onze klanten dat waarderen. Hopelijk geeft je dat vertrouwen en weet je nu dat je op ons kunt rekenen, ook als er een pandemie uitbreekt en jij aan de andere kant van de wereld zit.

Annuleren tot 1 oktober 2021

Heb je zin om uit te kijken naar een gave reis maar durf je eigenlijk toch nog niet goed te boeken? Dat snappen we, daarom hebben we tijdelijke nieuwe flexibele annuleringsvoorwaarden. We willen je namelijk aanbieden dat je zonder risico en zonder verplichting toch nu je droomreis kunt boeken. Daarom bieden wij aan dat je jouw reis mag annuleren tot 1 oktober aanstaande. No questions asked. Dus niet alleen als je wilt annuleren door een corona gerelateerde maatregel maar in alle gevallen. En we beloven je niet alleen dat je zonder kosten kunt annuleren, maar ook dat je jouw aanbetaling terug krijgt, dus geen voucher of een tegoed, maar je ontvangt de aanbetaling van ons terug op je rekening. We hopen met deze nieuwe tijdelijke voorwaarden jou het laatste duwtje in de rug te geven om een fantastische wintersportvakantie naar Canada of Amerika te maken.

Boek nu zonder zorgen je wintersport bij WintersportCanadaAmerika

Vraag nu een offerte

Andere blogs in deze categorie:

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte