Boek je wintersportvakantie zonder corona stress

Boek je wintersportvakantie zonder corona stress

Nieuws19 april 2022
Else Schepers

Gelukkig zijn er nog nauwlijks reisbeperkingen vanwege het coronavirus. Canada en Amerika zijn weer geopend. Veel mensen hebben de laatste jaren niet gereisd hebben zoals ze wellicht van plan waren. Daarom is de komende winter meer dan ooit het perfecte moment voor een prachtige wintersportvakantie! 

Zo'n once in a lifetime reis: nu meer dan ooit!

Wij organiseren reizen naar bijzondere plekjes. Die mooie plekken waar geen massa’s mensen zijn maar waar je kunt genieten van de oorverdovende stilte of een eindeloos panorama van bergen. De Noord Amerikaanse bergen lenen zich fantastisch voor een sportieve, gezonde vakantie waar er meer dan voldoende ruimte is voor iedereen. De skigebieden in Canada en Amerika staan er zelfs om bekend dat je eindeloos afdalingen kunt maken zonder in de rij te staan voor de lift, soms zelfs zonder andere mensen tegen te komen. Die ruimte en vrijheid is ongekend ten opzichte van drukke Europese skigebieden en wij vinden dat een heerlijk vooruitzicht!

WintersportCanadaAmerika en coronaKies voor een high-service organisatie

Als je in de winter een reis naar Canada of Amerika wilt maken, is het belangrijker dan ooit om je reis te organiseren met een degelijke touroperator. Een specialist die én kennis van zaken heeft, én alles financieel goed georganiseerd heeft én die daadkrachtig actie neemt als het eens mis gaat en altijd met oog voor jouw wensen. In slechte tijden zijn kwaliteitsbedrijven zichtbaarder dan ooit, lees daarom de reviews en kies voor een goed bedrijf dat uitblinkt met een uitstekende service! Wij zijn supertrots op de vele 5 sterren reviews en bloemen die we afgelopen tijd mochten ontvangen. 

Veel dank voor WintersportCanadaAmerika over de afhandeling van de reizen die getroffen waren

Niet de grootste, wel de beste

De reisbranche had het tijdens covid, net als veel andere bedrijven, erg zwaar. We begrijpen het best als jij je wellicht zorgen maakt over onze financiële situatie. We zijn een kleine specialist, we zijn 100% schuldenvrij. Ondanks dat er in de winter van 2020/2021 niet gereisd kon worden, hebben we daarna weer vele reizen georganiseerd. We hebben een goede financiële buffer en daar zijn we trots op. 

Boek met financiële garantie

SGR: WintersportCanadaAmerika is lid van Stichting Garantiefonds ReisgeldenWij willen graag dat jij een reis bij ons boekt en jij wilt natuurlijk dat je geld veilig is. WintersportCanadaAmerika is aangesloten bij de SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden, Deze SGR-garantie houdt in dat jouw geld verzekerd is en jouw vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als wij in financiële problemen mochten komen. We zijn ook lid van het calamiteitenfonds, dat houdt in dat je aanspraak kunt maken als de reis of een deel van de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig uitgevoerd kan worden. Met deze garanties heb je de zekerheden die belangrijk zijn. Deze zekerheden kunnen helaas niet voorkomen dat er een pandemie uitbreekt, dat hebben we nu maar weer eens gezien. Daarom is het goed dat jij weet hoe wij met zo'n situatie omgaan en delen we met je hoe wij 'er in staan' en hoe onze klanten dat waarderen. Hopelijk geeft je dat vertrouwen en weet je dat je op ons kunt rekenen, ook als er een probleem ontstaat en jij aan de andere kant van de wereld zit.

Volgende winter skiën in Canada of Amerika!

Ons uitgangspunt is dat er weer normaal gereisd kan worden. Mocht dat niet het geval zijn, dan annuleren we de reis en dan ontvang je je geld terug. We hanteren de volgende uitgangspunten met betrekking tot de corona situatie:

  • Als wij annuleren boeken we een nieuwe reis of krijg je je geld terug (jouw keuze)
  • Als er ter plaatse een uitbraak is, repatriëren wij je en wij organiseren en betalen dit
  • Je gaat bij ons alleen op reis als het reisadvies voor jouw vakantiebestemming weinig beperkingen kent 
  • De lokale gezondheidszorg is onder controle 
  • Op jouw bestemming zijn naast het skigebied ook restaurants en winkels toegankelijk

Vraag nu een offerte

Andere blogs in deze categorie:

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte