• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Helikopterskiën en andere excursies in Revelstoke

In Revelstoke kun je niet om het helikopterskiën heen, het is een geweldige plek om te heliskiën. Je kunt bij ons diverse arrangementen boeken, wij werken met meerdere bedrijven. De prijsverschillen bij het heliskiën ontstaan met name door de groepsgrootte. We helpen je graag! Wil je weten wat de beste operator voor jou is? Vraag ons een advies op maat.

Purcell Heliski Golden
Excursie
Details
Purcell Heliski Golden
De heliski van Purcell is een 'once in a lifetime' ervaring als je bijvoorbeeld in Kicking Horse, Banff of Lake Louise verblijft. Ook als je geen ervaren skiër of boarder bent kan je deze geweldige activiteit boeken. Je kunt kiezen uit 1 dag of 2 dagen met minimaal 5 runs en wil je meer, dan kun je ter plaatse extra runs aanschaffen.
Snowmobile Golden
Excursie
Details
Snowmobile White & Wild Golden Full day
Op een sneeuwscooter een prachtig ruig gebied ontdekken? Kies dan voor deze snowmobile tour. Je wordt in Banff (08.15 uur) of Lake Louise (09.15 uur) opgehaald en na een transfer van anderhalf uur ben je in de Rockies in de beroemde Kicking Horse Canyon.
Heliski Selkirk Tangiers Revelstoke
Excursie
Details
Selkirk Tangiers Heliski Revelstoke
Als je van Banff naar Whistler reist of je maakt een skisafari die je langs Revelstoke brengt, dan is een heliski arrangement bij Selkirk Tangiers een absolute aanbeveling. De organisatie is degelijk en je mag rekenen op jarenlange ervaring, al sinds 1978 zijn ze actief in de regio.
Vraag een vrijblijvende offerte