Helikopterskiën en andere excursies in Revelstoke

In Revelstoke kun je niet om het helikopterskiën heen, het is een geweldige plek om te heliskiën. Je kunt bij ons diverse arrangementen boeken, wij werken met meerdere bedrijven. De prijsverschillen bij het heliskiën ontstaan met name door de groepsgrootte. We helpen je graag! Wil je weten wat de beste operator voor jou is? Vraag ons een advies op maat.

Huurmateriaal Revelstoke
Huurmateriaal
Details
Huurmateriaal Revelstoke
Als je geen eigen materiaal mee wilt nemen, zorg dan dat je vooraf je wintersportmateriaal via ons huurt, dat is een stuk voordeliger dan ter plaatse de winkel inlopen! Boek je ski's of snowboard vooraf via ons voor een scherpe prijs.
Snowmobile Golden
Excursie
Details
Snowmobile White & Wild
Op een sneeuwscooter een prachtig ruig gebied ontdekken? Kies dan voor deze snowmobile tour. Je rijdt vanuit Banff of Lake Louise in ca. 1,5 - 2 uur naar de prachtige Kicking Horse Canyon.
Heliski Selkirk Tangiers Revelstoke
Excursie
Details
Selkirk Tangiers Heliski Revelstoke
Als je van Banff naar Whistler reist of je maakt een skisafari die je langs Revelstoke brengt, dan is een heliski arrangement bij Selkirk Tangiers een absolute aanbeveling. De organisatie is degelijk en je mag rekenen op jarenlange ervaring, al sinds 1978 zijn ze actief in de regio.
Vraag een vrijblijvende offerte