Accommodatie omschrijving

Baker Creek vlakbij Lake Louise

Baker Creek

Dit resort is prachtig gelegen in het Nationaal Park Banff en biedt diverse accommodaties, van eenvoudige studio's tot suites met bubbelbad voor 2 personen en ook vrijstaande cabins met 2 slaapkamers. Door de gemakkelijke toegang tot de snelweg Bow Valley Parkway ben je binnen 20 minuten (11 km) in Lake Louise. De ruime suites van de Baker Creek hebben een terras met uitzicht op de Rocky Mountains. Je kunt ontspannen bij de gashaard in de woonkamer. Er zijn de afgelopen jaren diverse renovaties geweest. De suites en cabins met 1 slaapkamer zijn in 2021 gerenoveerd, de Deluxe jacuzzi suite is in 2022 gerenoveerd en de cabins met 2 slaapkamers werden in 2019 gerenoveerd, bij de renovatie zijn vooral nieuwe badkamers en keukens geplaatst, de kitchenette of keuken is functioneel en eenvoudig.

Je kunt gebruik maken van een fitnesscentrum(pje), een stoombad en een sauna in de winter. Het mooiste van deze accommodatie is de ligging. Je zit echt helemaal 'remote' in een National Park. Dikke kans dat je bezoek krijgt van een rendier of ander wildlife. Je kunt er lekker een kampvuur bouwen (op de daarvoor aangewezen plek want het blijft natuurlijk een beschermd park) en de kabbelende kreek en de ijsbaan zullen je hart veroveren.

In het Creekside Café kun je terecht voor meeneempakketten voor ontbijt, lunch, snacks en cadeaus. Ze hebben ook een verscheidenheid aan Canadees en internationaal bier, wijn en sterke drank beschikbaar. Baker Creek ligt op zo'n 20 minuten rijden van het skigebied Lake Louise maar in diezelfde tijd ben je ook in Yoho Nationaal Park en dat is ook een bezoekje waard! Er is gratis WiFi beschikbaar in alle gebouwen van het resort. Je kunt gratis parkeren bij de accommodatie.

Faciliteiten

Faciliteiten

• Terras met uitzicht op Rocky Mountains
• Gashaard in woonkamer
• Fitnesscentrum
• Stoombad
• Sauna
• Creekside Café
• Gratis WiFi
• Gratis parkeren
Lake Louise - Baker Creek cafe & giftshop

Kamertypes

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte