Accommodatie omschrijving

Baker Creek Chalets vlakbij Lake Louise

Baker Creek Mountain Resort

Dit resort is prachtig gelegen in het Nationaal Park Banff en biedt diverse accommodaties, van eenvoudige studio's tot suites met bubbelbad voor 2 personen en ook vrijstaande cabins met 2 slaapkamers. Door de gemakkelijke toegang tot de snelweg Bow Valley Parkway ben je binnen 20 minuten (11 km) in Lake Louise. De ruime suites van de Baker Creek Chalets hebben een terras met uitzicht op de Rocky Mountains. Je kunt ontspannen bij de gashaard in de woonkamer. Er zijn de afgelopen jaren diverse renovaties geweest. De suites en cabins met 1 slaapkamer zijn in 2021 gerenoveerd, de Deluxe jacuzzi suite is in 2022 gerenoveerd en de cabins met 2 slaapkamers werden in 2019 gerenoveerd, bij de renovatie zijn vooral nieuwe badkamers en keukens geplaatst, de kitchenette of keuken is functioneel en eenvoudig.

Je kunt gebruik maken van een fitnesscentrum(pje), een stoombad en een sauna in de winter. Het mooiste van deze accommodatie is de ligging. Je zit echt helemaal 'remote' in een National Park. Dikke kans dat je bezoek krijgt van een rendier of ander wildlife. Je kunt er lekker een kampvuur bouwen (op de daarvoor aangewezen plek want het blijft natuurlijk een beschermd park) en de kabbelende kreek en de ijsbaan zullen je hart veroveren.

De Baker Creek Bistro serveert regionale gerechten, zoals bizon-shortribs. Het restaurant heeft een rustiek interieur en een goede naam in de omgeving. Het Baker Creek Mountain Resort ligt op zo'n 20 minuten rijden van het skigebied Lake Louise maar in diezelfde tijd ben je ook in Yoho Nationaal Park en dat is ook een bezoekje waard! Er is gratis WiFi beschikbaar in alle gebouwen van het resort. Je kunt gratis parkeren bij de accommodatie. ** update: in de zomer van 2021 is het restaurant afgebrand, dit wordt in 2024 weer opgebouwd en in de tussentijd worden vanuit de shop grab and go gerechten aangeboden.

Faciliteiten

Faciliteiten

• Terras met uitzicht op Rocky Mountains
• Gashaard in woonkamer
• Fitnesscentrum
• Stoombad
• Sauna
• Baker Creek Bistro
• Gratis WiFi
• Gratis parkeren
Lake Louise - Baker Creek Mountain Resort cafe & giftshop

Kamertypes

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte