Accommodaties voor je wintersport in Big White

In Big White zijn er talloze accommodaties. Je kunt er lekker midden in het centrum van het gezellige dorp verblijven. Je zit dan letterlijk op de piste, dus helemaal ski-in ski-out. Als je wat meer luxe wenst, stellen we je graag een wat luxer appartement voor, dat is vaak net buiten het centrum en dan verblijf je in de wat nieuwere accommodaties, bijvoorbeeld met je eigen private hot tub.

Big White - Inn at big white exterior
Accommodatie
Details
Inn at Big White
Gelegen in het hart van het dorpscentrum van Big White biedt de Inn At Big White je de perfecte uitvalsbasis voor een zorgeloze skivakantie in het Monashee gebergte. Deze 100 kamers tellende eenvoudige accommodatie, straalt een ontspannen kleinschalige sfeer uit.
Ligging midden in centrum en op de piste
Zwembad, hot tub
Naastgelegen restaurant met bar
Big White - The Stonebridge Lodge exterior
Accommodatie
Details
The Stonebrige Lodge
Deze accommodatie is werkelijk perfect gelegen in het hart van het skistation. Het keurige complex ligt in het voetgangersgebied tussen de Bullet Express stoeltjes lift en de Easy Street afdaling die naar de gondel leidt. Een echte ski-in ski-out locatie dus!
Ski- in Ski out accommodatie
Zwembad
Restaurant 6 Degrees
Big White - White Crystal Inn exterior
Accommodatie
Details
White Crystal Inn
Dit hotel biedt het ski-in ski-out gemak met haar ligging direct naast de skiliften Lara’s Gondel en de Bullet Express stoeltjeslift. Het hotel heeft voor haar gasten een outdoor hot tub en een sauna. Dineren kun je in het Santé Grille Restaurant & Lounge.
Ski-in & ski-out gelegen
In het centrum met eigen restaurant
Hot tub en sauna aanwezig
Vraag een vrijblijvende offerte