• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Accommodaties in Banff

Ben je op zoek naar een leuke accommodatie voor je wintersportvakantie in Banff? Bekijk en vergelijk hier alle accommodaties voor je wintersportvakantie in Banff. Je kunt per accommodatie lezen over de faciliteiten, de ligging en de verschillende kamertypes. Wij zijn overal geweest en hebben overnacht in de meeste accommodaties, we adviseren je graag in je keuze op basis van onze persoonlijke kennis.

Banff - Banff Aspen Lodge exterior
Accommodatie
Details
Banff Aspen Lodge
Deze lodge ligt vlakbij het centrum van Banf. De Banff Aspen Lodge heeft een onoverdekt binnenplaatsje waar je kunt ontspannen in de hot tubs of bij de open haard. Binnen kun je opwarmen in de sauna of stoomcabine. Je verblijft in deze lodge op basis van logies en ontbijt.
Ligging vlakbij centrum
Gratis ontbijtbuffet
Hot tubs, sauna en stoomcabine
Banff - Brewster's mountain lodge exterior
Accommodatie
Details
Brewster's Mountain Lodge
Deze authentieke lodge ligt midden in het centrum. Als je hier binnen komt zie je allerlei western details. Deze stijl komt terug in de kamers waar bij de inrichting veel hout is gebruikt. De lodge wordt gerund door de Brewster familie, die een eeuwenlange historie in Banff heeft.
Authentieke lodge
Ligging midden in het centrum
Fitnessruimte, sauna en bubbelbad
Banff - Buffalo mountain lodge exterior.jpeg
Accommodatie
Details
Buffalo Mountain Lodge
De Buffalo Mountain Lodge is ideaal als je op zoek bent naar een typische Canadian Lodge. De lodge is prachtig gebouwd in een authentieke blokhutstijl, verdeeld over meerdere houten chalets. De lodge ligt op Tunnel Mountain, op 1 kilometer van het centrum van Banff.
Typische Canadian Mountain Lodge
Fantastisch restaurant
Hot tub, sauna en fitness
Vraag een vrijblijvende offerte