Boek nu je wintersportvakantie naar Canada

Boek nu je wintersportvakantie naar Canada

Nieuws 9 september 2020
Else Schepers

Wanneer gaan de grenzen van Canada weer open?

Het laatste nieuws is van 28 augustus j.l., toen werd de termijn op het verbod van toeristisch verkeer vanuit Europa met 1 maand verlengd naar 30 september. Iedere maand wordt in Canada bekeken wat de voortgang is. Eind september wordt de volgende aankondiging verwacht. 

Extra aandacht, scherpe prijzen en super flexibele annuleringsvoorwaarden 

Als je het aan durft om nu te boeken belonen we je met veel aandacht, scherpe prijzen en super flexibele annuleringsvoorwaarden. We willen natuurlijk dat je zonder risico en zonder verplichting nu je droomreis kunt boeken. Daarom bieden wij aan dat je jouw reis mag annuleren tot 1 oktober aanstaande. No questions asked. Dus niet alleen als je wilt annuleren door een corona gerelateerde maatregel maar in alle gevallen. En we beloven je niet alleen dat je zonder kosten kunt annuleren, maar ook dat je jouw aanbetaling terug krijgt, dus geen voucher of een tegoed, maar je ontvangt de aanbetaling van ons terug op je rekening.

Code oranje? Wij annuleren met 100% restitutie en wij repatriëren

Na 1 oktober is het gevaar helaas nog niet geweken. Komt er een tweede golf? Is het tegen die tijd wel veilig genoeg? Vragen die ons ook bezig houden. Ons uitgangspunt is dat er komende winter weer gereisd kan worden. Mocht dat niet het geval zijn, dan annuleren wij de reis en krijg jij een restitutie. We hanteren binnen ons bedrijf de volgende principes mbt de corona situatie:

- Er wordt niet gereisd bij code oranje of rood

- Bij code oranje of rood annuleren wij de reis

- Als wij annuleren ontvang je 100% terug

- Als er ter plaatse een uitbraak is, repatriëren wij je

- Wij organiseren en betalen deze repatriëring

Andere blogs in deze categorie:

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte