Accommodaties in de wintersportplaats Snowmass

Snowmass is onderdeel van Aspen Snowmass, een van de bekendste skibestemmingen in Amerika. Qua verblijf kun je kiezen tussen het chique Aspen of het sportieve Snowmass. Als je in het sportieve Snowmass verblijft, dan zit je meestal op of vlak aan de piste: ski-in ski-out. Snowmass is tevens de grootste van de vier bergen, vandaar dat veelwintersporters ook een voorkeur aan een verblijf aan Snowmass geven. Er zijn diverse mogelijkheden qua verblijf, we werken met heel veel accommodaties en de accommodaties op deze pagina zijn onze favorieten en worden het meest geboekt.

Snowmass - Limelight Hotel Snowmass exterior
Accommodatie
Details
Limelight Hotel Snowmass
Limelight hotel is gelegen aan de piste en biedt luxe, moderne kamers voorzien van alle gemakken. Vanuit je kamer heb je een fantastisch uitzicht.
Inclusief ontbijt
Ski In - Ski Out
Nieuw hotel
Stonebridge inn snowmass exterior
Accommodatie
Details
Stonebridge Inn
De Stonebridge Inn is een prachtig ski- in ski-out hotel gelegen in het hart van Snowmass Village, op slecht 15 minuten van Aspen. Het hotel biedt onderdak aan zorgvuldig ingerichte hotelkamers en suites.
Ski in- ski out
Verwarmd buitenzwembad
The Artisan Bar & Restaurant
Snowmass - The Crestwood exterior
Accommodatie
Details
The Crestwood
The Crestwood is een gerenommeerd appartementencomplex op de pistes in Snowmass Village. The Crestwood biedt gasten uitstekende locatie aan de pistes. Het zijn volledig ingerichte appartementen met veel voorzieningen.
Ligging aan de piste
Appartementen met open haard
Verwarmd zwembad
Snowmass - The Timberline exterior
Accommodatie
Details
Timberline
De Timberline condominiums liggen pal aan de piste (ski in, ski out) in het prachtige Snowmass Village. De appartementen zijn boven in het dorp gelegen, van hieruit stap je zo op de Fanny Hill pistes.
Ski in Ski out
Restaurant The Edge
Buiten zwembad
Vraag een vrijblijvende offerte