Accommodaties in Big Sky

Ben je op zoek naar een leuke lodge of een goed hotel voor je wintersportvakantie in Big Sky? Wij zijn overal geweest en hebben zelf ook geslapen in de meeste accommodaties, we adviseren je graag in je keuze op basis van onze kennis.

Big sky huntley at big sky exterior
Accommodatie
Details
Huntley at Big Sky
Huntley at Big Sky is gelegen in het hart van het bergdorp van het Big Sky Resort. De Explorer Lift ligt op steenworp afstand, evenals restaurants en winkels.
Ski-in ski-out
Solace Spa & Recovery Lounge
Buiten zwembad
Big sky the summit hotel exterior
Accommodatie
Details
The Summit Hotel
Summit Hotel is een van de beste accommodaties aan de piste. Het hotel ligt aan de rand van het dop Big Sky Resort, aan de voet van de Lone Mountain. De stoeltjesliften Ramcharger 8 en Swift Current 6 liggen op steenworp afstand van het hotel.
Ski-in ski-out
Restaurant Carabiner
Binnen- en buitenzwembad
Big sky the wilson hotel exterior2
Accommodatie
Details
The Wilson Hotel
The Wilson Hotel ligt in het dorp Big Sky, denk eraan dat deze locatie in het dorpje ‘beneden’ is en niet het skidorp aan de piste. Met de gratis shuttle kun je gemakkelijk naar de piste.
Verwarmd zwembad
Gelegen in het dorp Big Sky
Restaurant The Lobby Bar
Big sky village center exterior
Accommodatie
Details
Village Center
Village Center is gelegen in het hart van het bergdorp van het Big Sky Resort. Het enige echte ski-in ski-out hotel van Big Sky en gelegen op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Ski-in ski-out
Buitenzwembad
Hot tub
Vraag een vrijblijvende offerte