Aspen wordt 75 jaar en trakteert

Aspen wordt 75 jaar en trakteert

Skigebieden28 januari 2021
Else Schepers

Aspen Snowmass is een fantastisch skigebied en bestaat uit 4 bergen. De bekendste berg is Aspen Mountain en in 2022 viert Aspen Mountain haar 75e verjaardag! Ter ere van deze diamanten verjaardag zijn er prachtige aanbiedingen.

Now or never deal

Staat skiën in Aspen op jouw bucketlist maar denk je dat het onbereikbaar is voor je portemonnee? Denk dan eens over een reis naar Aspen in het voor of naseizoen. Vanaf 25 november (opening) tot 21 december 2021 én vanaf 3 april 2022 kun je bij ons een skipas boeken voor 75 dollar per dag. Normaalgesproken kost een skipas 130 dollar per dag en in het hoogseizoen zelfs 165 dollar per dag. Dus tel uit je winst! Als je een week gaat skiën betaal je voor je 6 daagse skipas zo'n € 375, dat is voor Aspen-begrippen belachelijk laag. 

Stel, je wilt een week skiën in Aspen en je gaat in de week van 11-18 december. Dan kun je met deze aanbieding al vanaf zo'n € 2000 per persoon op vakantie naar Aspen. De prijs is inclusief de vluchten van Amsterdam naar Denver of Aspen, 7 overnachtingen, een 6 daagse liftpas en de lokale transfers. Klik hier voor een offerte voor jouw reisgezelschap.

Powder on a Sunny Day in at Aspen Highlands in Colorado

Meer weten over het skigebied, lees dan hier alle ins &outs

Skiën in voor- of naseizoen?

De sneeuwrecords van Aspen Snowmass zijn indrukwekkend. Jaarlijks valt er een gemiddelde van bijna 5 meter sneeuw. Maar eerlijk is eerlijk, soms komt de sneeuw een beetje laat op gang. Dus wil je geen risico nemen,  zet dan in op de laatste week van het voorseizoen of kies voor blue bird skies in april. Dan weet je zeker dat er een fikse basis ligt en heb je nog altijd grote kans op verse champagnepowder! En beloon jezelf op het ongetwijfelde zonnige* pisteterras van Gwyn’s High Alpine op een champagne shower. Alleen een glaasje is ook goed, hoor!

Meer weten over alle eet & drinkadresjes in Aspen, klik hier.

Vroeg boeken betekent nog meer voordeel

Als je snel beslist dan profiteer je bovendien van interessante vroegboekkortingen die diverse hotels en appartementencomplexen nog een paar weken voorstellen. Skikriebels? Bel ons voor een offerte: 0162497500.

Nog niet overtuigd? Lees dan ons verhaal: Aspen, don’t dream it, just do it!

Vraag nu een offerte!

Andere blogs in deze categorie:

OFFERTE AANVRAGEN
Maak deze winter jouw droomvakantie
Vraag offerte
Trustpilot