Bekijk data & prijzen

Reis omschrijving

Wintervakantie Whistler
+31(0)20 211 7818
Vlucht inclusiefBustransfer inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Boek nu je wintersportvakantie naar Whistler voor seizoen 2023-2024!

Het skigebied van Whistler Blackcomb is het grootste skigebied van Canada en Noord Amerika en bestaat uit 2 bergen: Whistler Mountain en Blackcomb Mountain. Met meer dan 200 geprepareerde pistes, 16 bowls en 3 gletsjers ben je in Whistler verzekerd van een geweldig skigebied. Voor de beginners is er op beide bergen een speciale beginnersarea om vervolgens de prachtige brede groene pistes uit te gaan proberen. Voor gevorderde skiërs en snowboarders is 7th Heaven een echte aanrader, waar verschillende blauwe en zwarte pistes voor het ultieme wintersportgevoel zorgen. De vergevorderde skiërs en snowboarders kunnen zich uitleven in de bowls, vooral de bowls op Whistler Mountain zijn erg geliefd.

Tijdens deze wintersportvakantie vertrek je op zaterdag uit Nederland en je landt diezelfde dag nog op Vancouver Airport waar je direct doorgaat met de transferbus naar Whistler. Je logeert 7 nachten in Whistler en je liftpas geeft 5 dagen toegang tot het skigebied zodat je 1 dag iets anders kunt gaan doen, zoals lekker genieten in de spa of lekker slenteren in het dorp (er zijn veel winkels in Whistler) of misschien wel een dag helikopterskiën? Als je liever 6 volle dagen de pistes opgaat, breiden we de liftpas uit naar 6 dagen.

Deze reis is de meest voordelige variant om te wintersporten in Whistler. Kies je reisgezelschap (aantal personen) en je vertrekdatum en bekijk de prijzen. Bekijk hier enkele populaire accommodaties in Whistler. Als je liever langer dan een week wilt gaan of op een andere dag wilt vertrekken, of een combinatie wilt maken met een aantal dagen in Vancouver, vraag dan een offerte op maat aan.

Als je op een prijs klikt, zie je de totale reissom in de kassabon en kun je dan een offerte aanvragen voor die reis. De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vlucht en de maximale vroegboekkorting. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij alle prijzen en ontvang je een offerte per email.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in Economy klasse met 1 overstap
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Gratis je eigen skimateriaal meenemen op de vlucht
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Retourtransfer Vancouver – Whistler
Accommodatie 7 nachten op basis van logies
Liftpas 5 dagen Whistler Blackcomb
Gratis rondleiding met mountainhosts
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor reistoestemming ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
Rechtstreekse vlucht ipv vlucht met overstap
SUV huurauto ipv luchthaventransfers
Extra dag liftpas
Huur skimateriaal
Skiles
Excursies
Verzekeringen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.